Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cisiordania: Doi palestinieni au fost ucişi după ce au rănit un colonist

Publicat:

"Doi atacatori s-au infiltrat in comunitatea Eli, la sud de Nablus, și au atacat un barbat aflat langa casa lui. Soldații au sosit... și au tras asupra atacatorilor și i-au ucis", a declarat armata israeliana intr-un comunicat.

, locuitorul coloniei care a fost atacat de cei doi palestinieni in timp ce ieșea din casa a fost ușor ranit cu cuțitul și transportat la spitalul din Ierusalim, a afirmat un purtator de cuvant al spitalului.

Colonistul a declarat site-ului israelian de știri online Ynet ca a reușit sa-i respinga pe atacatori și sa se incuie in casa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Inalt oficial Hamas: „Nu exista nicio propunere scrisa de incetare a focului, sunt doar cuvinte spuse de Biden intr-un discurs”

20:10, 06.06.2024 - Osama Hamdan, un inalt oficial Hamas, a declarat ca nu exista acordul de incetare a focului enunțat de președintele american Joe Biden in Gaza, iar gruparea islamista nu a primit niciun angajament scris legat de un armistițiu, relateaza agenția France Presse, preluata de Times of Israel.„Nu exista nicio…

Israelul a ridicat interdicția de a livra alimente in Gaza, dar mancarea este prea scumpa pentru palestinieni

22:56, 30.05.2024 - Armata israeliana a ridicat interdicția de a vinde alimente din Israel și Cisiordania in Gaza ocupata, in timp ce ofensiva de pe campul de lupta sufoca ajutorul internațional, potrivit unor oficiali palestinieni, oameni de afaceri și lucratori umanitari internaționali, transmite Reuters.

Armata israeliana a inceput bombardamente asupra estului orașului Rafah

23:30, 06.05.2024 - Armata israeliana efectueaza luni seara bombardamente intense asupra estului orasului Rafah, dupa anuntul Hamas ca a acceptat o propunere inaintata de Egipt si Qatar pentru un armistitiu cu Israelul in Fasia Gaza, relateaza o corespondenta a agentiei France Presse, potrivit agerpres.ro. Loviturile sunt…

Video - Israelul pare sa fi inceput ofensiva asupra Rafah

23:06, 06.05.2024 - Armata israeliana efectueaza luni seara bombardamente intense asupra estului orasului Rafah, dupa anuntul Hamas ca a acceptat o propunere inaintata de Egipt si Qatar pentru un armistitiu cu Israelul in Fasia Gaza, relateaza o corespondenta a agentiei France Presse, potrivit Agerpres.

Razboi Gaza. Israelul a declanșat ofensiva armata asupra orașului Rafah

23:00, 06.05.2024 - Armata israeliana efectueaza luni seara bombardamente intense asupra estului orasului Rafah, d upa anuntul Hamas ca a acceptat o propunere inaintata de Egipt si Qatar pentru un armistitiu cu Israelul in Fasia Gaza,  relateaza o corespondenta a agentiei France Presse. Loviturile sunt necontenite de aproximativ…

FOTO-VIDEO Israelul a dat poate cea mai puternica lovitura: 5.000 de embrioni de la palestinieni lichidați intr-un singur atac in Gaza

19:40, 17.04.2024 - Cand un obuz israelian a lovit cea mai mare clinica de fertilitate din Gaza in decembrie, explozia a spulberat capacele a cinci rezervoare de azot lichid depozitate intr-un colt al unitatii de embriologie, relateaza miercuri Reuters intr-un amplu reportaj, informeaza AGERPRES.

Doi palestinieni, ucisi in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania

05:15, 16.04.2024 - Doi palestinieni au fost ucisi ieri in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania, confruntari extrem de violente, potrivit armatei israeliene, scrie France Presse. Acestea au fost declanșate in weekend de asasinarea suspecta a unui adolescent evreu, informeaza Rador Radio Romania.

Agenția ONU pentru refugiații palestinieni acuza Israelul ca ii interzice sa ajute Gaza cu alimente: "Un alt cui in sicriu"

12:10, 25.03.2024 - Agentia ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) a acuzat ca Israelul i-a interzis oficial sa livreze ajutor alimentar in nordul Fasiei Gaza și ca neaga șansa la supraviețuire a oamenilor infometați. In replica, Israelul acuza agenția ca renunțase de mult sa trimita ajutoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?