Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciprul promite că le va plăti turiştilor îngrijirile medicale dacă s-ar îmbolnăvi de COVID-19 pe teritoriul său

Publicat:

Cipru promite ca va plati cheltuielile medicale ale vizitatorilor care se imbolnavesc de COVID-19 pe insula, in speranța ca aceasta veste ii va atrage pe turiștii ieșiți din izolare, scrie Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Filipinelor promite sa apere teritoriul tarii in fata tensiunilor cu China privind rutele maritime

16:50, 18.05.2024 - Presedintele filipinez, Ferdinand Marcos Jr, a declarat sambata ca tara sa ”va apara in mod viguros ceea ce este al nostru”, intr-o referire putin voalata la tensiunile crescande cu China din cauza disputelor maritime, transmite Reuters.

Frauda de milioane de euro cu echipamente medicale in timpul pandemiei Covid-19. Procurorii Parchetului European au facut perchezitii in Bucuresti

15:51, 15.05.2024 - In cadrul unei anchete privind o frauda de 8 milioane de euro din fonduri europene pentru achiziționarea de echipamente medicale in timpul pandemiei Covid-19, Parchetul European (EPPO) a pus in aplicare cinci mandate de perchezitie.

Adevaruri ingropate in tacere: o mare parte din soldații ucraineni raniți și-au finanțat singuri ingrijirile medicale

20:20, 10.04.2024 - Potrivit organizației Pryncyp, care apara interesele celor raniți in razboi, aproape 70% dintre aceștia și-au finanțat singuri ingrijirile medicale. Acești soldați raniți care au luptat pe front spera sa influențeze intr-un fel guvernul, scrie Le Monde.

Pacienții cu „boli obișnuite” vor plati impozitul de 10% pe concediile medicale. „Taxa pe boala”, eliminata doar pentru pacienții cu afecțiuni grave.

18:35, 09.04.2024 - Impozitul pe concediile medicale a fost eliminat pentru pacienții cu boli grave. In schimb, potrivit ordonanței adoptate de Guvern, pacienții cu „boli obișnuite” vor fi taxați in continuare cu 10% pe concediile medicale.

Rețeta finala prescrisa de Guvern pentru concediile medicale

18:10, 09.04.2024 - Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, prin ordonanta de urgenta, scutirea de la plata cotizatiei asigurarilor de sanatate in indemnizatiile concediilor medicale pentru anumite categorii de pacienti, a anuntat Mihai Constantin, purtatorul de cuvant al Executivului. „Aceasta ordonanta a fost repusa…

Guvernul a schimbat OUG pentru concediile medicale: cine vor fi romanii care vor plati contribuții

17:16, 09.04.2024 - Cotizația de sanatate pentru indemnizația de concediu medical se va plati de toți cei care sufera de „boli obișnuite”, incadrate la indicele 01 in foaia de concediu medical, a spus, marți, la finalul ședinței de Guvern, Mihai Constantin, purtatorul de cuvant al Executivului, informeaza Mediafax.

Guvern: Vor plati cotizație pentru concediile medicale toți cei care sufera de „boli obișnuite”

16:25, 09.04.2024 - Cotizația de sanatate pentru indemnizația de concediu medical se va plati de toți cei care sufera de „boli obișnuite”, incadrate la indicele 01 in foaia de concediu medical, a spus, marți, la finalul ședinței de Guvern, Mihai Constantin, purtatorul de cuv

Putin acuza Ucraina ca incearca sa perturbe alegerile cu actiuni militare „demonstrative” si promite represalii

18:35, 15.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat vineri Ucraina, in prima zi a alegerilor prezidentiale din Rusia, ca incearca sa perturbe acest scrutin prin bombardamente si tentative de incursiuni pe teritoriul rus la care au participat circa 2.500 de combatanti veniti dinspre teritoriul ucrainean, el promitand…


Ce parere ai despre aceasta stire?