Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine e mama lui Tavi Clonda. Azi a împlinit 71 de ani. Cum a sărbătorit-o artistul / FOTO

Publicat:

este un soț și un tata dedicat și se pare ca acest lucru i se datoreaza, intr-o anumita masura, mamei lui. Cu ocazia zilei de naștere a femeii care i-a dat viața, cantarețul a publicat cateva fotografii ea și le-a aratat tuturor cat de mult iși iubește mama.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Bruce Willis a implinit 69 de ani! A fost sarbatorit de toate femeile din viața lui: „Suntem recunoscatoare ca te avem!”

18:01, 21.03.2024 - Bruce Willis a implinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care sufera de demența, a fost aniversat in sanul familiei sale. Soția lui, Emma Heming, alaturi de care are doua fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei sociale…

Pepe și-a sarbatorit tatal. Imaginea speciala postata de artist in ziua in care parintele lui a implinit 75 de ani: „Forța și echilibrul nostru” / FOTO

10:10, 20.03.2024 - Pepe se mandrește cu familia lui, iar de curand, artistul a avut motiv de sarbatoare. Tatal lui, Ion Pascu, a implinit ieri 75 de ani. Cum a fost vorba de un moment special, cantarețul nu a ratat momentul pentru a-și exprima public iubirea pentru parintele lui.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Vasilica și Amalia Ceterașu și-au sarbatorit gemenii. Au implinit un an. La petrecere au fost prezenți și doi foști concurenți de la Mireasa / FOTO

13:15, 12.03.2024 - Ziua de ieri a fost speciala pentru Vasilica și Amalia Ceterașu. Copiii celor doi, Kevin și Thiago, au implinit un an. Artiștii au organizat o petrecere in cinstea gemenilor, atunci cand le-au taiat moțul.

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!

Alex Macarie de la Mireasa, sezonul 7, și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 28 de ani. Ce fost concurent i-a dat dedicații pe TikTok / FOTO

16:31, 06.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala pentru Alex Macarie, care a participat la Mireasa, sezonul 7. A implinit 28 de ani, iar oamenii dragi nu au uitat de acest moment important. Un fost concurent dintr-un sezon diferit i-a dat dedicații pe TiKTok.


Ce parere ai despre aceasta stire?