Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci de închisoare pentru directorii RAT împlicaţi în dosarul ridicărilor ilegale de maşini din Braşov

Publicat:

Florea Cristinel Viorel, director economic al RAT Brasov, Spinean Nicolae, director exploatare, Voicu Gheorghe Liviu, fost sef al si , fost sef al  au fost condamnati la 5 ani de inchisoare fiecare. Ei au fost acuzati de abuz in serviciu. In dosar a mai fost judecat si fostul director general , care s-a stins din viata inainte de pronuntarea sentintei.

Potrivit procurorilor inculpatii au incheiat contracte pentru serviciul de ridicarea a autoturismelor parcare neregulamentar cu doua firme, la un…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniel Horodniceanu a caștigat procesul impotriva Poliției Romane, dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare

15:45, 02.05.2024 - Noi date vin in cazul procurorului Daniel Horodniceanu! Acesta a caștigat procesul impotriva Poliției Romane pentru incidentul din trafic dupa ce a fost prins la volan cu o viteza amețitoare. Citește și: Urșii au ajuns și in curtea fostului premier Adrian Nastase din comuna Cornu. „Situația a scapat…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

UE incepe procesul de extindere a sanctiunilor impotriva Iranului

21:25, 16.04.2024 - Seful diplomatiei europene Josep Borrell a anuntat marti ca unele state membre ale UE au cerut extinderea sanctiunilor impotriva Iranului, ca reactie la atacul iranian de sambata noaptea asupra Israelului, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț

14:00, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Evadarea criminalului nu ramane fara urmari - Ancheta disciplinara a ANP și dosar penal impotriva deținutului

09:55, 10.04.2024 - Administrația Naționala a Penitenciarelor (ANP) a anunțat miercuri dimineața ca va declanșa o procedura disciplinara, in urma careia se vor dispune masurile legale, dupa ce marți un condamnat pentru omor a evadat in timp ce aștepta intr-o ambulanța pentru a fi supus unui control medical in Capitala.

Liga italiana renunta la acuzatiile de rasism impotriva fotbalistului Francesco Acerbi de la Inter Milano

19:55, 26.03.2024 - Ancheta privind acuzatii de rasism care il viza pe fotbalistul formatiei Internazionale Milano, Francesco Acerbi, a fost abandonata de liga italiana de fotbal. Fundasul brazilian al echipei Napoli, Juan Jesus, l-a acuzat pe Acerbi ca a folosit o insulta rasista in timpul meciului cu Inter Milano,…

Lucian Patrașcu, PSD Brașov: „Judecatoria Brașov mi-a dat dreptate in procesul intentat contra mea de catre Allen Coliban”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul lunii august 2022 presa din Brașov dezvaluia o serie de nereguli grave descoperite cu ocazia controlului efectuat de Camera de Conturi la Primaria Brașov in timpul mandatului lui Allen Coliban. Atunci aflam cu stupoare faptul ca presa vorbea despre o presupusa stare de incompatibilitate…

Comisia Europeana deschide o ancheta impotriva TikTok in temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale

14:40, 19.02.2024 - Comisia Europeana a initiat proceduri oficiale pentru a evalua daca TikTok a incalcat Actul legislativ privind serviciile digitale in domenii legate de protectia minorilor, transparenta publicitatii și accesul la date pentru cercetatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?