Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef Horia Vîrlan a oferit o demonstrație culinară cu salate hei la Rompetrol Onești

Publicat:

Maestrul bucatar Horia Virlan a oferit o demostrție culinara celor care au oprit, vineri, in benzinaria Rompetrol din Onesti, fiind curios sa incerce noile combinații de ingrediente proaspete, de sezon, pentruprepararea salatelor din restaurantul hei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maestrul-coregraf Ion Tanase și-a deschis Școala de dans la Targoviște. Vezi detalii

18:00, 29.04.2024 - Tradițiile și folclorul nu reprezinta doar o ancora in trecut, ci și cea mai puternica modalitate de a conserva identitatea unui neam, iar tradițiile se transmit cel mai bine de la o generație la alta, in sanul familie. Coregraful Ion Tanase, a carui poveste spectaculoasa o puteți gasi AICI, dupa aproape…

Emil Cioran, maestrul blasfemiei, dependent de stralucire

06:25, 11.04.2024 - In 8 aprilie 1911 vedea prima oara lumina zilei, in comitatul Sibiu (imperiul austro-ungar), sat Rașinari, Emil Cioran, fiu de protopop ortodox, ulterior fiu al lumii (aparent) fara apartenențe certe. Student al lui Nae Ionescu, admirator al lui Martin He

„Gustari in Maramureș”: O calatorie culinara și culturala in inima tradițiilor, la Rogoz, Targu Lapuș, pe 7 aprilie, de la ora 13:00

02:10, 05.04.2024 - Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș (OMD Maramureș), cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și al Primariei Targu Lapuș, va invita sa luați parte la evenimentul „Gustari in Maramureș”. Evenimentul va avea loc duminica, 7 aprilie, incepand cu ora 13:00, la Casa Lapușeana,…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

”Tortul Anului 2024” a fost ales la Brașov

15:06, 15.03.2024 - „Tortul Anului 2024”, a fost desemnat, joi, la Brașov, relateaza Agenția de presa Rador, care citeaza Radio Brașov. Maestrul cofetar Gabriela Mirica a realizat cu produse 100% romanești, cel mai bun tort in cadrul evenimentului GastroPan, ce se desfașoara in aceste zile la Brașov. Tortul a avut ca ingrediente…

Reteta de tort Mascota – cum faci un tort delicios acasa

12:00, 14.02.2024 - Prajitura mascota și tort mascota au fost și sunt unele dintre cele mai apreciate deserturi pe baza de ciocolata din cofetarii. Indiferent ca este vorba despre tort mascota sau prajitura cu același nume, in principiu, conținutul este același. Acestea conțin crema ganache și stafide. Descopera rețeta…

Rețete pentru impatimiții gustului picant

14:55, 08.02.2024 - Preparatele picante pot fi o adevarata aventura pentru simțuri, o calatorie culinara in care gusturile intense și aromele indraznețe se impletesc intr-o experiența gastronomica memorabila. Indiferent daca ești un pasionat al mancarurilor iuți sau doar iți dorești sa explorezi noi orizonturi gastronomice,…

Rotary Club Baia Mare 2005: eveniment inedit, demonstrație de de arta culinara coreeana in Maramureș!

12:05, 04.02.2024 - Rotary Club Baia Mare 2005 aduce in atenția publicului un eveniment inedit , multicultural și plin de tradiții prin care membrii clubului ,alaturi de invitați, au reușit sa puna bazele unui nou proiect pentru viitor, pentru comunitate. „O seara a dialogului, un moment al discutarii proiectelor viitoare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?