Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii vin cu vești proaste: Prea mult timp liber este dăunător oamenilor

Publicat:

Cercetatorii au descoperit ca, desi nivelurile de bunastare subiectiva se amplifica initial odata cu cresterea timpului liber, tendinta nu se mentine atunci cand este vorba de prea mult timp liber.

Punctul optim inseamna o cantitate moderata de timp liber”, a spus dr. , co-autor al studiului de la Universitatea din Pennsylvania: „Am constatat ca a avea prea mult timp liber este asociat cu o bunastare subiectiva mai scazuta din cauza lipsei sentimentului de productivitate si scop”.

Prin datele publicate in Journal of Personality and , Sharif si colegii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Vești proaste pe plan economic! Scade producția de carbune

23:10, 01.04.2024 - Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in prima luna a acestui an, 165.700 tone echivalent petrol, fiind cu 8,7% mai mica (minus 15.700 tep) fata de cea din ianuarie 2023, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Pot animalele sa „miroasa frica oamenilor? Cat de mult ne putem ascunde teama de simțurile patrupedelor

16:05, 06.03.2024 - Legatura speciala dintre oameni și animale a intrigat intotdeauna imaginația și curiozitatea noastra. De-a lungul timpului, s-a observat ca unele specii de animale, in special cainii, manifesta o sensibilitate aparte fața de emoțiile și starea de spirit a oamenilor. Intrebarea care persista este daca…

Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte?

09:25, 03.03.2024 - Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte? Unele studiile zic: da, cu  lapte. Altel, dimpotriva: fara lapte. Și mai sunt și studiile care ne recomanda sa nu uitam ceaiul, care are proprietați asemanatoare cafelei. Polifenoli Cafeaua este bogata in antioxidanți numiți polifenoli. Aceasta familie de molecule…

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Dana Budeanu, vești proaste pentru Ciuca: Pe cine susține Klaus Iohannis la prezidențiale

10:35, 14.02.2024 - Cine va fi viitorul președinte al Romaniei? Creatoarea de moda Dana Budeanu a declarat, in cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, ca are dovezi ca președintele Iohannis il susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale care vor avea loc anul acesta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?