Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii britanici susțin că riscul cheagurilor de sânge este mai mare în urma infectării cu Covid decât după vaccinare

Publicat:

Riscul de a dezvolta cheaguri de sange este mai mare in randul celor diagnosticați cu Covid-19 decat printre cei care sunt vaccinați impotriva bolii, potrivit unui studiu realizat de . Rata de formare a cheagurilor de sange este de 39 la 1 milion de pacienți Covid, comparativ cu 4 la 1 milion in cazul vaccinurilor ce folosesc tehnologie ARNm, cum sunt cele de la Pfizer și Moderna. nu a obținut rezultate dramatice, așa cum era de așteptat in urma acțiunilor de denigrare la care a fost supus. Cinci cazuri de formare a cheagurilor de sange au fost reaportate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

GlaxoSmithKline da in judecata Pfizer si BioNTech pentru tehnologia vaccinului Covid-19

07:55, 26.04.2024 - GSK a spus in proces ca vaccinurile Comirnaty ale Pfizer si BioNTech incalca drepturile de brevet ale companiei asupra inovatiilor de vaccin ARNm dezvoltate ”cu mai mult de un deceniu inainte” de izbucnirea pandemiei de COVID-19. Un purtator de cuvant al Pfizer a declarat ca compania este ”increzatoare…

Batalia dintre Pfizer și Moderna privind vaccinurile anti-Covid incepe la Londra

15:01, 23.04.2024 - Pfizer și partenerul sau german BioNTech au cerut unei instanțe de la Londra sa revoce brevetele pe care rivalii de la Moderna l-au obținut pentru tehnologia cheie in dezvoltarea vaccinurilor anti-Covid, batalia juridica incepand marți in capitala britanica, relateaza Reuters.

Daca ai aceasta grupa de sange, ești ținta aproape sigura pentru capușe

15:05, 05.04.2024 - Doar 20% dintre capuse sunt infectate, iar procentul celor care transmis boala Lyme este de pana la 3%. Chiar daca procentul este mic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam masuri, pentru ca riscul exista.Cercetatorii cehi au descoperit ca exista o grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe…

Alexandru Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID 19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

10:00, 02.04.2024 - Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID 19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare, afirma Alexandru Rafila , care precizeaza ca circa 3 milioane de doze mai sunt in depozite. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, anunta, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin…

Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

09:05, 02.04.2024 - Ministrul Alexandru Rafila a anuntat, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare. In depozite maisunt 3 milioane de doze. In ceea ce priveste procesul intentat de Pfizer pentru vaccinurile pe care Romania a refuzat…

Ministrul Sanatații a facut anunțul. Cate doze de vaccin anti-Covid au fost distruse pana acum

22:30, 01.04.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, luni seara, la un post TV, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumparat Romania in pandemie.Ministrul Sanatatii a explicat ca s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.”S-au achizitionat efectiv 36 - 37 milioane…

Actualitate medicala/ BioNTech spera sa ­lanseze un prim medicament ­anticancer in 2026

00:20, 25.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a precizat recent ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Compania…

Tratament contra cancerului, adaptat fiecarui pacient, de la BioNTech

06:25, 22.03.2024 - Compania BioNTech a anunțat ca vizeaza comercializarea in 2026 a unui prim tratament oncologic bazat pe tehnologia ARN mesager, adaptat fiecarui pacient. Tratamentele viitorului contra cancerului nu mai vizeaza combaterea bolii, ci pregatirea sistemului imunitar al pacientului de a face fața acesteia.…


Ce parere ai despre aceasta stire?