Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cer înnorat și posibile ploi: Ce temperaturi ne așteaptă astăzi, conform meteorologilor

Publicat:

Moldova se confrunta, astazi, cu o vreme predominant innorata, potrivit de Stat. Cerul va fi acoperit cu noti in mare parte, cu o posibilitate de precipitații spre seara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi de primavara cu ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi, in toata țara

07:30, 17.04.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o zi predominant innorata. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai notabil aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie, care va marca vremea pe parcursul intregii zile.

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Incalzire ușoara și posibile ploi: Cum va evolua vremea astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 24.03.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de incalzire ușoara pe parcursul zilei. Exista posibilitatea de precipitații spre seara, conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Ne așteapta temperaturi ridicate, dar și ploi! Cum va fi vremea maine?

19:06, 02.03.2024 - Ne așteapta temperaturi mai rdicate decat cele normale pentru aceasta perioada, dar in același timp ne putem aștepta și la ploi, potrivit meteorologilor. Spre exemplu, la noapte, cerul va fi variabil in regiunile vestice si mai mult noros in restul teritoriului. Va ploua slab, local in Moldova, Muntenia,…

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

O zi predominant innorata cu posibile ploi: Cate grade ne așteapta astazi

09:40, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ziua de astazi se caracterizeaza printr-o variație a temperaturilor, cu minime de 7.4 grade Celsius in timpul nopții și maxime ce pot atinge 13.9 grade Celsius in…

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?