Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Centralele termice pe gaz, încălzire și apă caldă fără întreruperi

Publicat:

Țarile cu clima temperata cum este și Romania au verile tot mai calduroase și iernile tot mai friguroase, consecința a incalzirii globale. De aceea, incalzirea locuințelor iarna este una dintre prioritați in toate familiile. Sistemele centralizate de incalzire și distribuire a apei calde – mai ales in marile orașe – sunt depașite și sunt tot mai frecvente perioadele in care acestea devin nefuncționale. Rezultatul? Zile sau chiar saptamani la rand fara caldura și apa calda. Ceea ce este, sa recunoaștem, frustrant. De aceea, romanii au optat de multa vreme – iar tendința este in creștere – pentru…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Exercițiul de desant cel mai mare din Europa, programat sa aiba loc la Campia Turzii, este AMANAT. Afla motivul

10:15, 12.05.2024 - S-a amanat exercițiul NATO in care aproximativ 2.000 de parașutiști militari din Franța, Germania, Romania, Spania, Statele Unite ale Americii și Țarile de Jos se vor instrui in cadrul SWIFT RESPONSE 24 (SR24) / DEFENDER 24.

Cu ce se pot inlocui centralele pe gaze care vor fi interzise in UE

16:55, 22.04.2024 - Intr-o mișcare menita sa accelereze procesul de tranziție catre o economie mai verde și sa combata schimbarile de ordin climatic, Uniunea Europeana a adoptat in luna martie o noua directiva privind performanța energetica a cladirilor prin care centralele termice de apartament pe gaze vor fi interzise,…

In timp ce Romania incearca sa intre cu totul in Schengen, țarile care sunt deja reintroduc controalele la granița. Care e motivul

07:20, 07.04.2024 - In timp ce Romania se straduieste sa ajunga in Schengen si cu frontierele terestre, Uniunea Europeana se confrunta cu o crestere a numarului de sosiri legale si ilegale de migranti, ceea ce a determinat unele state membre sa reintroduca temporar controale la frontiera in ceea ce este in mod normal un…

ANALIZA Cum forțeaza Guvernul Romaniei prețuri ridicate la energie, in timp ce pe piețele europene sunt estimate scaderi tot mai mari

15:35, 04.04.2024 - Țarile europene, inclusiv Romania, au intrat in sezonul cald cu stocuri record de gaze. Europa are atat de multe gaze incat experții in energie pun problema reducerii importurilor, pentru a scadea ritmul de inmagazinare. Abundența de gaze ar putea sa duca la scaderi și mai mari de prețuri pe piețele…

ANALIZA Romania nu a luat nicio masura de reducere a consumului de energie in ultimii ani / Ce au facut restul țarilor din UE

11:05, 27.03.2024 - Romania, Bulgaria și Letonia sunt singurele țari din Uniunea Europeana care nu au luat nicio masura de reducere a consumului de energie in ultimii doi ani, de la izbucnirea crizei din acest sector, arata o analiza realizata de Asociația Energia Inteligenta. In plus, facturile romanilor sunt plafonate…

Țarile cu cele mai sigure drumuri din UE. Romania și Bulgaria sunt pe primele locuri la morți din accidente

15:40, 08.03.2024 - Anul trecut, aproximativ 20.400 de persoane au fost ucise in accidente rutiere in Uniunea Europeana (UE), in usoara scadere de 1% fata de 2022, cele mai sigure drumuri fiind in Suedia (22 de decese la un milion de locuitori) si Danemarca (27/million), in timp ce Bulgaria (82/million) si Romania (81/million)…

Dispariția plafonarii prețurilor la gaz și curent electric poate dubla facturile romanilor

12:10, 07.03.2024 - Acest lucru se poate intampla peste exact un an, cand Romania, potrivit ințelegerilor cu Uniunea Europeana, va elimina plafoanele, piața se va liberaliza și vom plati exact cat consumam. Asociația Energia Inteligenta a solicitat in urma cu o luna Guvernului Romaniei, printr-o scrisoare deschisa, adoptarea…

Produsul care s-a scumpit cu 50% in UE. Contrastant, Romania a raportat cea mai mica creștere la acest produs

11:50, 28.02.2024 - Un anumit produs, des utilizat de romani, a inregistrat o creștere medie de 50%, de la inceputul anului, in Uniunea Europeana. Este vorba despre uleiul de masline. Contrastant, Romania a raportat cea mai mica creștere a prețurilor la acest produs, de doar 13%, urmata de Irlanda (16%) și Țarile de…


Ce parere ai despre aceasta stire?