Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celine Dion, în lacrimi: Dacă nu pot merge, mă voi târî. 10 ani a căutat un diagnostic pentru boala rară de care suferă

Publicat:
Celine Dion, în lacrimi: Dacă nu pot merge, mă voi târî. 10 ani a căutat un diagnostic pentru boala rară de care suferă

știa ca ceva nu era in regula cu corpul ei de mai bine de un deceniu, inainte de a primi un diagnostic. Artista detaliaza primele simptome ale sindromului pe care l-a respins timp de peste 10 ani.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton, declarații in legatura cu boala de care sufera, cancerul: “Fac progrese bune”

21:30, 14.06.2024 - Kate, prințesa de Wales a Marii Britanii, a declarat ca face progrese bune și se lupta cu boala cu care a fost diagnosticata, cancerul. Intr-un mesaj scris personal și publicat vineri, Kate a spus ca a fost “uimita” de miile de mesaje primite din intreaga lume care au urmat anunțului privind cancerul,…

Celine Dion, despre lupta cu boala ingrozitoare de care sufera: „Abia puteam sa merg și imi lipsea foarte mult sa traiesc”

17:30, 11.06.2024 - Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu emoționant pentru People ca fiii sunt cei care i-au fost alaturi in momentele cele mai dificile și au ajutat-o sa fie puternica și sa lupte impotriva bolii autoimune de care artista sufera.

Ce simptome are Celine Dion din cauza bolii grave de care sufera

10:45, 10.06.2024 - Ce simptome are Celine Dion din cauza bolii grave de care sufera Speranța unei reveniri spectaculoase a fost reaprinsa cand Celine Dion a aparut la Premiile Grammy 2024. Cu toate acestea, optimismul a fost rapid temperat de marturiile cutremuratoare ale artistei despre boala de care sufera. Recent,…

Celine Dion, detalii tulburatoare despre boala cu care se lupta

16:25, 08.06.2024 - Celine Dion se confrunta cu o afecțiune grava care i-a transformat complet viața. Intr-un interviu tulburator, cantareața a marturisit ca a avut spasme musculare atat de intense incat i-au fracturat coastele, conform The Guardian.

Dezvaluiri cutremuratoare. Ce spune Celine Dion despre boala rara de care sufera - de la coaste rupte, la senzația de sufocare VIDEO

21:30, 07.06.2024 - Cand toata lumea spera la o minune, dupa ce a fost vazuta la decernarea Premiilor Grammy 2024, Celine Dion a facut dezvaluiri cutremuratoare despre boala incurabila de care sufera și cat are de suferit din cauza acesteia.

Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

19:30, 07.06.2024 - Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala cu care se confrunta și a povestit ca au fost perioade in care avut spasme musculare atat de puternice, incat i s-au rupt coastele, transmite The Guardian.

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Dorința arzatoare pe care o are Celine Dion, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta: „Scopul meu…”

18:16, 24.04.2024 - In lumea muzicii, puține voci au reușit sa atinga inimile a milioane de oameni așa cum a facut-o Celine Dion. Cu o cariera impresionanta și o prezența scenica inegalabila, Celine a devenit un simbol al muzicii de calitate. Insa, dincolo de lumina reflectoarelor, artista se confrunta acum cu una dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?