Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celia a născut o fetiță. Cum se simt proaspăta mămică și fiica sa

Publicat:

Cantareața Celia și soțul ei Ardeli Ancuța sunt in culmea fericirii, dupa ce li s-a nascut cel de-al doilea copil. Artista a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, de nota 10. Mamica a anunțat in urma cu ceva vreme ca i-a ales deja numele, . Celia era programata... The post Celia a nascut o fetița. Cum se simt proaspata mamica și fiica sa appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uddi a devenit, din nou, tata. Partenera lui a nascut in urma cu cateva zile. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor

14:31, 13.05.2024 - Bucurie mare in familia lui Uddi. Artistul a devenit, din nou tata. Cantarețul și partenera lui mai au impreuna un baiețel, care a venit pe lume acum trei ani, iar in urma cu cateva zile, s-a nascut și fiica lor.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Copil dat spre adoptie din motive socante

08:40, 05.04.2024 - Doi tineri din Statele Unite și-au dat fetița de trei luni spre adopție din motive socante: nu se potrivește cu stilul lor de viața.  Mama bebelușului s-a intors la serviciu la scurt timp dupa naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grija de micuța. Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița…

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Star Matinal. Cum se imparte Marisa Paloma intre viața de familie și cariera. Influencerița iși ia fiica inclusiv la evenimente: „De cand am nascut...” / VIDEO

10:15, 21.02.2024 - Au trecut mai bine de doi ani de cand Marisa Paloma a devenit mama. Influencerița recunoaște ca, in spatele vieții perfecte de pe Instagram, au existat și momente mai dificile, pe care le-a depașit cu ajutorul soțului ei, Liviu, cu care are și o fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?