Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebra prezentatoare de televiziune Barbara Walters a fost diagnosticată cu varicelă

Publicat:

Dupa ce a suferit recent o trauma cerebrala, prezentatoarea de televiziune din SUA, , a fost diagnosticata cu varicela. Pe 19 ianuarie, vedeta, in varsta de 83 de ani, a cazut si s-a lovit la cap.

se afla la Washington, in acel moment, la ceremonia de investitura a presedintelui . In urma cazaturii, ea a fost spitalizata.

Prezentatoarea de televiziune a suferit apoi din cauza unui puseu de febra, iar in prezent se confrunta cu o alta problema medicala, varicela.

Informatia a fost data publicitatii de…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Madalin Ionescu, gest controversat in biserica. A lasat-o singura in fața altarului pe Cristina Șișcanu

12:55, 21.04.2024 - Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu implinesc 13 ani de casnicie și au vrut sa marcheze acest moment cu o slujba de mulțumire la biserica. Prezentatorul TV a intampinat mai multe probleme in timpul slujbei, iar la un moment dat și-a lasat soția singura in fața altarului.Cristina Șișcanu a bucurat inimile…

Ne seduce in Champions League » Eva, prezentatoarea care intoarce toate privirile in studio-urile de televiziune

14:10, 19.04.2024 - Eva Murati (28 de ani) este o actrița și prezentatoare TV albaneza. In prezent fiind gazda emisiunilor dedicate de UEFA Champions League de la Tring TV Albania. Nelipsita de pe stadioane și-o prezența fermecatoare in studio-urile de televiziune. Eva Murati și-a inceput cariera la varsta de 15 ani. Și-a…

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Fosta iubita celebra a lui Stelea, detalii neștiute: „El era casatorit atunci. Il am și acum in suflet”

11:15, 17.03.2024 - Lili Sandu, fosta iubita a lui Bogdan Stelea din anii 2000, a oferit detalii despre relația cu Fostul portar al echipei naționale. Prezentatoarea de la Pro TV a fost aproape de casatorie cu Bogdan Stelea, insa cei doi nu și-au mai unit destinele și s-au desparțit. Fostul mare portar a vrut sa o ceara…

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Actrița Olivia Munn a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

08:05, 14.03.2024 - Olivia Munn a anunțat pe Instagram ca a fost diagnosticata cu cancer la san. Actrița in varsta de 43 de ani a scris intr-un mesaj adresat fanilor: "Sper ca impartașirea acestui lucru sa ii ajute pe alții sa gaseasca alinare, inspirație și sprijin in propria lor calatorie".

Teo Trandafir revine in televiziune. Ce emisiune va prezenta la Kanal D2 alaturi de Ilinca Vandici: „Punem deja țara la cale”

13:50, 28.02.2024 - Teo Trandafir revine in televiziune, dupa mai multe luni de pauza. Prezentatoarea TV va face echipa cu Ilinca Vandici și vor prezenta o emisiune tip magazin la Kanal D2.Dupa ce șefii de la Kanal D au scos emisiunea „Teo Show” din grila, in toamna anului trecut, acum aceștia i-au facut o noua oferta…


Ce parere ai despre aceasta stire?