Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebra artistă Lizzo este acuzată de hărțuire sexuală de către dansatorii ei

Publicat:

Trei dintre dansatorii lui Lizzo au acuzat-o pe cantareata de hartuire sexuala si de crearea unui mediu de lucru ostil prin hartuire sexuala, rasiala si religioasa in mai multe incidente intre 2021 si 2023, potrivit unui proces intentat marti, scrie , informeaza News.ro.

Dansatorii au sustinut, de asemenea, ca Lizzo, cunoscuta ca un avocat al pozitivitatii corporale si al iubirii de sine, a criticat cresterea recenta in greutate a unui dansator si mai tarziu l-a certat, apoi l-a concediat pentru ca a inregistrat o intalnire.

Potrivit documentelor de la proces, depuse la Los…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

In Germania are loc cel mai mare proces de inalta tradare de dupa Al Doilea Razboi Mondial. Puciștii „Reichsburger” sunt judecați

17:35, 29.04.2024 - Noua germani sunt judecați, incepand de azi, intr-un proces in care sunt acuzați ca au incercat sa rastoarne guvernul legitim al Germaniei pentru al inlocui cu un regim monarhic autoritar care ar fi urmat sa fie condus de un afacerist „pseudo-aristocrat”, relateaza The Guardian.

Dupa un proces care a durat 18 ani!: Celebra companie Grup Media Sud SA, din Constanta, va fi radiata de la Registrul Comertului (MINUTA)

17:10, 09.04.2024 - Prin Sentinta civila nr. 8623 18.12.2006, pronuntata de judecatorul sindic in dosarul nr. 3012 118 2006, la cererea creditoarei Telemobil SA, s a dispus deschiderea procedurii generale insolventei prevazuta de Legea nr. 85 2006 fata de debitoarea Grup Media Sud SA, fiind desemnat administrator judiciar…


Ce parere ai despre aceasta stire?