Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai rele alimente ultraprocesate. Ce ar trebui să evităm sau măcar să măcar să consumăm mai puțin

Publicat:

Multa lume știe deja ca alimentele ultraprocesate nu sunt cea mai buna alegere pentru sanatatea noastra, dar cercetari recente intaresc aceasta concluzie, stabilind o legatura intre consumul anumitor tipuri de alimente și un risc de deces precoce, potrivit .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daca nu ar trebui sa consumam alimente ultraprocesate, ce ar trebui sa mancam, in schimb? Idei de meniu pentru mic dejun, pranz și cina

17:06, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate, precum chipsurile sau inghețata, crește riscul de a dezvolta zeci de afecțiuni medicale și de deces, potrivit unei analize care a vizat 10 milioane de persoane.

Cat de rau este zaharul pentru organismul nostru si cat ar trebui sa consumam zilnic?

20:35, 23.04.2024 - Zaharul, in numeroasele sale forme, a fost un subiect de dezbatere in domeniile sanatații și nutriției. De la preocuparile legate de creșterea in greutate pana la impactul sau asupra sanatații generale, discutiile privind consumul de zahar continua.

David Cameron spune ca activele rusești inghețate ar trebui folosite „creativ” pentru a finanța apararea Ucrainei

20:11, 18.04.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, a declarat, joi, la summit-ul G7 de la Capri, ca Occidentul ar trebui sa foloseasca moduri „creative” de utilizare a activelor rusești inghețate pentru a finanța efortul de aparare al Ucrainei in fața invadatorilor lui Putin.

FII REPORTER: „Sunt dezgustata de bataia de joc pe care copiii noștri ar trebui sa o consume la școala”

15:16, 16.04.2024 - O bistrițeanca, mama a trei copii, spune ca este dezgustata de cornul și biscuiții pe care ii primesc elevii la școala și considera ca nu este singurul parinte care are aceeași parere. „Le dau copiilor biscuiți și cornuri pentru care nici macar un animal nu ar avea dinți sau placerea sa le manance”…

Filip Jianu, invins in calificari la Țiriac Open: „Este putin dezamagitor ca nu avem niciun roman pe tabloul principal, macar cu un wild card”

17:15, 15.04.2024 - Singurul roman prezent in turul al doilea al calificarilor de la Țiriac Open, Filip Jianu, 22 de ani, 282 ATP, a pierdut in fața lui Radu Albot, 6-7 (4), 4-6, apoi a vorbit despre sistemul autohton, performanțele actuale și faptul ca nu au fost wild card-uri pentru „tricolori”. ...

David Cameron se opune trupelor occidentale in Ucraina: 'Ar trebui sa evitam sa cream tinte evidente pentru Putin'

08:41, 10.03.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron si-a exprimat opozitia fata de trimiterea de trupe occidentale in Ucraina, chiar si pentru a forma acolo soldati, intr-un interviu pentru cotidianul german Suddeutsche Zeitung publicat sambata, informeaza AFP, conform Agerpres. Intrebat daca, in opinia sa,…

David Cameron nu vrea ca Marea Britanie sa trimita trupe in Ucraina: „Ar trebui sa evitam sa cream tinte evidente pentru Putin”

17:40, 09.03.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, si-a exprimat opozitia fata de trimiterea de trupe occidentale in Ucraina, chiar si pentru a forma acolo soldati, intr-un interviu pentru cotidianul german Suddeutsche Zeitung publicat sambata.

Ghidul lunii martie: ce investigație medicala ar trebui sa va programați și ce schimbari ar fi bine sa faceți

13:45, 04.03.2024 - Yahoo Life! realizeaza, in fiecare luna, un ghid actualizat cu obiective de sanatate și wellness și sfaturi specifice fiecarui sezon, care, odata urmate, va vor ajuta sa profitați la maximum de zilele care urmeaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?