Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai frecvente greșeli pe care majoritatea gospodinelor le fac atunci când pun murături - Diferență uriașă a gustului

Publicat:

Zeama in care se face conservarea este esențial pentru muraturile crocante și pline de aroma. Pentru a preveni formarea mucegaiului și tulburarea lichidului, selecția ingredientelor este cruciala.ApaApa obișnuita de la robinet poate cauza probleme. Datorita duritații sale, este recomandat sa o fierbeți inainte de a o adauga peste legume. Ideal ar fi sa fierbeți apa cu o zi inainte de a o utiliza in muraturi, conform foodstory.ro.## Sarea: Cum faci alegerea corectaDeși sarea este un ingredient cheie in conservare, sarea de masa poate deteriora muraturile. Pe piața exista sare special conceputa…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi care ne pot salva viața daca intalnim un animal salbatic pe munte

22:46, 14.05.2024 - Printre altele, salvatorii ne recomanda sa nu ne apropiem niciodata de un animal salbatic și sa facem zgomot pentru a nu-l surprinde. A venit perioada drumețiilor pe munte iar salvatorii montani de la Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov au zece recomandari pe care orice turist ar…

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Cum poți face botulism de la o simpla conserva de pește și ce trebuie sa faci ca sa te ferești

13:15, 23.04.2024 -  Cum se produce botulismul de la conserva de pește?Botulismul alimentar este cauzat de Clostridium botulinum, o bacterie care se gasește in sol și poate supraviețui in medii cu oxigen redus, cum ar fi conservarea inadecvata a alimentelor. Cand alimentele, in acest caz peștele, sunt conservate fara a…

Sfaturi practice in bucatarie. Cum sa dezgheți carnea rapid. Reguli de aur

21:20, 21.04.2024 - Este important sa o faci corect pentru a evita riscul contaminarii sau degradarii carnii. Iata cateva sfaturi despre cum sa dezgheți carnea rapid și ce greșeli sa eviți.Congelarea alimentelor: Reguli de aurIn zilele noastre, congelarea alimentelor a devenit un gest automat, este inainte de toate o metoda…

Cum pot face diferența ofertele de credite rapide in cazul unor urgente financiare?

08:50, 28.03.2024 - In fața unor urgențe financiare, posibilitatea de a avea acces rapid la credite poate face diferența intre o soluție eficienta și una deloc avantajoasa. Creditele rapide ofera, in cele mai multe cazuri, o varianta ce merita luata in calcul pentru rezolvarea problemelor financiare. Ce sunt creditele…

Amenajare unui living: 5 sfaturi și idei de design  

14:00, 26.03.2024 - Pregatește-te sa transformi livingul tau intr-un spațiu plin de stil și funcționalitate! In randurile urmatoare vei descoperi cateva idei creative de amenajare a unui living și vei primi sfaturi despre cum sa realizezi un spațiu confortabil și funcțional. Te vei familiariza cu cele mai moderne tendințe…

Cum sa ingrijești Oxalis triangularis – trifoiul ornamental

17:55, 10.03.2024 - Oxalis triangularis sau trifoiul ornamental violet este o planta apreciata care este destul de ușor de ingrijit, daca ținem cont de nevoile sale. Daca vrei sa te bucuri din plin de frumusețea sa, afla cum sa Oxalis triangularis - trifoiul ornamental.Despre Oxalis triangularis - trifoiul ornamental violetOxalis…

Cum sa te organizezi cu invațatul dupa ce afli rezultatele la simularea Evaluarii Naționale? Sfaturi de la elevi care acum sunt la liceu

17:05, 24.02.2024 - Notele de la examene devin intotdeauna subiect de interes național. Care e rata de promovabilitate, cum se descurca elevii, de ce rezultatele testelor PISA nu se imbunatațesc, cine e de fapt responsabil pentru notele sub cinci? Publicația Școala9 a vrut sa vada cum se raporteaza chiar elevii la notele…


Ce parere ai despre aceasta stire?