Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune ceaiuri pentru întărirea metabolismului şi scăderea în greutate

Publicat:

Pe langa beneficii ale ceaiului precum capacitatea de a calma durerile de gat si chiar de a ajuta la prevenirea cancerului sau a diabetului, licoarea poate ajuta si la scaderea in greutate sau la cresterea metabolismului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile cireșelor asupra sanatații. Pot ajuta la pierderea in greutate?

07:05, 16.06.2024 - Exista doua doua principale de cireșe: acre și dulci. Vara te poți bucura de cireșe proaspete și dulci. In pofida caracterului sezonier al acestora, le poți consuma pe tot parcursul anului in alte forme.

Cele șase feluri de mancare care te ajuta sa slabești repede: „Sunt pline de nutrienți și ajuta la pierderea in greutate”

19:20, 09.06.2024 - Daca doriți sa pierdeți kilograme in timp ce va alimentați corpul cu nutrienți esențiali, specialiștii recomanda mesele macro-echilibrate. „Va vor oferi energia necesara și va ajuta sa slabiți sanatos”, susțin nutriționiștii.

Știai ca doar cateva minute petrecute in Salina ajuta la intarirea sistemului imunitar? Vezi care sunt efectele aerosolilor salini:

12:25, 08.06.2024 -        Recomandate in egala masura de medicii specialisti si de balneofizioterapeuti, curele in saline sunt benefice atat pentru bolnavi, cat si pentru oamenii sanatosi. Doar 30 de minute

'Este nemaipomenita!' Planta care ajuta la scaderea tensiunii arteriale și la scaderea colesterolului rau

08:51, 19.05.2024 - Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, despre o planta care are extrem de multe beneficii pentru sanatatea noastra.„Aici știu ca nu e moda cu hrișca, dar e va rog sa o faceți, pentru ca este foarte buna sub forma de piure, cu un sos.

(P) Suplimente pentru imbunatațirea imunitații - Analiza a suplimentelor care pot ajuta la intarirea sistemului imunitar

11:30, 16.05.2024 - In ultimii ani, conștientizarea importanței menținerii unui sistem imunitar puternic a crescut considerabil. In acest context, suplimentele alimentare au devenit din ce in ce mai populare ca modalitate de intarire a imunitații și de menținere a sanatații generale. Este esențial sa ințelegem care sunt…

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.

15 ierburi puternice pentru pierderea in greutate și beneficiile lor

15:10, 28.03.2024 - Scorțișoara se afla pe lista ierburilor care va poate ajuta sa scapați de kilogramele in plus, dat fiind faptul ca aceasta poate combate chiar și obezitatea, ajutand la stimularea metabolismului, regland zaharul din sange, dar avand un rol foarte important și in scaderea colesterolului rau, dar și a…

Fructul care te ajuta sa ajungi la silueta perfecta. Ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

14:31, 28.03.2024 - Fructul care te poate ajuta sa slabești rapid și care aduce beneficii neașteptate organismului. De asemenea, este o sursa excelenta de fibre, care contribuie la menținerea senzației de sațietate și la reglarea digestiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?