Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei mai gustoși ardei umpluți de post. Rețeta explicată, pas cu pas, de Chef Florin Dumitrescu

Publicat:

Florin Dumitrescu a explicat rețeta celor mai gustoși ardei umpluți de post, potrivit Click! Fostul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a impartașit secretele unui preparat cu adevarat reușit.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

13:30, 30.04.2024 - Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sarbatorește neaparat cu o porție de mici. Daca nu vei avea unde sa ii servești, ii poți prepara singur acasa, dupa o rețeta veche, de pe vremea bunicilor. Ingrediente necesare: 1 kilogram de carne tocata (amestec de porc și vita) și condimente dupa gust (sare,…

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Vestea momentului in showbiz: Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu se intorc la PRO TV

12:20, 16.04.2024 - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu, din nou pe micile ecraneDupa plecarea de la „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, celebrii bucatari: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin in forța pe micile ecrane. Revenirea celor 3 chefi va avea loc la postul concurent de…

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta ardeilor umpluți de post de la Manastirea Prislop. Cum sa iasa savuroși

13:25, 05.04.2024 - In aceasta perioada, creștinii ortodocși țin postul Paștelui. Aceștia se pregatesc de invierea Domnului atat cu sufletul, cat și cu trupul. Gospodinele pot pregati bucate delicioase chiar și in post.

Cum sa faci ardei umpluți de post, ca la Manastirea Prislop. Rețeta unui preparat savuros

19:50, 04.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar preparatele care se incadreaza in rigorile acestei perioade cu semnificații religioase sunt la mare cautare. O rețeta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluți de post, este populara in aceste zile.

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?