Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei 27, hotărâţi să combată terorismul în mediul online şi să întărească frontierele UE

Publicat:

Cele 27 de state UE s-au declarat vineri hotarate sa intareasca securitatea frontierelor externe ale Uniunii si sa obtina adoptarea rapida a unei legislatii europene pentru retragerea rapida a "continuturilor cu caracter terorist" de pe internet, relateaza AFP.

Aceasta declaratie comuna a ministrilor de interne ai UE a fost adoptata vineri, in urma atacurilor survenite in Franta si Austria, la exact cinci ani dupa atentatele jihadiste de pe 13 noiembrie 2015 de la Paris.

"Ne reafirmam hotararea de a face tot ce ne sta in putere pentru a lupta impotriva acestei terori barbare…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masuri dure: Franța blocheaza frontierele interne pana in 31 octombrie

18:26, 24.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Franta, unde autoritatile au decis sa mentina controalele la frontierele interne UE, pana la finalul lunii octombrie. Decizia vine in contextul Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Paris si al celui de securitate.

„Nu suntem liniștiți, vorbim de Franța” » Șeful roman de federație se teme de atacuri teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris: „Știm ce s-a intamplat acolo”

18:40, 13.04.2024 - Alexandru Matei, președintele Federației Romane de Polo, singurul nostru sport pe echipe prezent la Jocurile Olimpice, a marturisit in interviul acordat Gazetei Sporturilor ca simte o unda de neliniște in perspectiva competiției de la Paris (26 iulie - 11 august). Intrebat cum se raporteaza la amenințarile…

Un nou tip de inșelatorie se raspandește in mediul online. Cum funcționeaza metoda ,,mesaj de la șef”

14:41, 09.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a explicat cum funcționeaza o noua metoda de frauda digitala care a luat amploare pe internet.Aceasta metoda vizeaza angajații autorizați sa efectueze plați, care, prin inducere in eroare, sunt determinați sa plateasca o factura falsa ori sa efectueze…

Franța, Germania, Austria dar și alte state din Schengen au reintrodus controalele la frontiera

10:30, 07.04.2024 - Franța, Germania, Austria, Danemarca dar și alte state care fac parte din spațiul Schengen au reintrodus controalele la frontiera, din cauza fluxului mare de migranți. Normele Schengen permit acest lucru „in ultima instanta” pentru a evita amenintari grave la adresa securitatii interne sau a politicii…

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

Operațiunea 'Steaua lui David' are ramificații puternice și in Romania

08:15, 26.02.2024 - Ancheta in afacerea „Steaua lui David” din Franța a scos la iveala o rețea condusa de serviciile de securitate ruse, care a condus o campanie ostila NATO in Polonia, Letonia, Austria sau Romania. Descoperirea, la sfarșitul lunii octombrie 2023, a grafitti-urilor cu Steaua lui David pe ziduri din…

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.

3 romani arestați in Austria

07:35, 12.02.2024 - Trei romani arestați in Austria dupa ce au furat periuțe de dinți in valoare de 4000 de euro. The post 3 romani arestați in Austria appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?