Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai bună reteță de nuci umplute. Cum să îți iasă aromate ca în copilărie

Publicat:

Iata cum prepari o reteta de nuci umplute de zile mari: e atat de buna, ca te lingi pe degete! Vezi mai jos de ce ingrediente ai nevoie!Ingrediente pentru aluat:- 200g de unt (preferabil cu 80% grasime)- 650g de faina (incepe cu 600 de grame si mai adauga in cazul in care consideri ca e nevoie; aluatul trebuie sa iasa moale, dar suficient de ferm incat sa poti lucra usor cu el)- 4 oua (3 daca sunt foarte mari)- 3-4 linguri de zahar (in functie de cat de dulce iti doresti sa fie aluatul, doar tine cont de faptul ca poti tavali nucile umplute prin zahar pudra la final)- 1 pliculet de praf de coptIngrediente

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Pogacele cu cașcaval

09:11, 08.05.2024 - Pogacele sau idei de aperitive pe care poți incerca sa le faci acasa. Mini turte cu umplutura de branza sau cașcaval cu semințe presarate deasupra. Rețeta este foarte ușor de facut, așa ca iata de ce ingrediente ai nevoie.Pogacile sau turtele coapte cu umplutura pot fi servite in orice moment al zilei.…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Piersici umplute cu nuci, rasfațul culinar de care nu te vei mai satura. Simplu de preparat, va impresiona orice gurmand

14:46, 08.03.2024 - Aceasta rețeta inedita combina dulceața suculenta a piersicilor cu textura crocanta a nucilor, rezultand intr-o explozie de arome bogate și gusturi delicioase. Descopera in continuare cum poți prepara acasa piersici umplute cu nuci și transforma aceasta gustare intr-o surpriza culinara rafinata și apreciata…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?