Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce substanţe conţine porumbul fiert. Cui îi este indicat alimentul care împiedică depunea grăsimilor

Publicat:

Porumbul fiert este plin de fibre, esentiale pentru digestie, minerale, dar si vitamina C, calitati care il fac ideal in curele de slabire. Un porumb fiert ne asigura 10% din vitamina C necesara pentru o zi si 15% din necesarul de vitamina B5.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

O șoferița din Zimnicea a vrut sa evite un caine și a ieșit in afara carosabilului / Aparatul drugtest a indicat o valoare pozitiva la substanțe cu efect psihoactiv

10:35, 11.03.2024 - Eveniment O șoferița din Zimnicea a vrut sa evite un caine și a ieșit in afara carosabilului / Aparatul drugtest a indicat o valoare pozitiva la substanțe cu efect psihoactiv martie 11, 2024 10:33 In noaptea de sambata spre duminica, la Zimnicea, o tanara de 21 de ani, ar fi efectuat o manevra de…

Leacul natural, hreanul, care contine Vitamina C de doua ori mai mult decat portocalele!

23:16, 26.02.2024 - PLANTA MINUNE DIN FARFURIE Hreanul este o planta cu o radacina iute la gust, cultivat de prin secolul al XII-lea. Aceasta uimitoare planta a fost folosita pentru prima data in gradinile manastirilor medievale, ea fiind gasita initial in apropierea zonelor umede, a paraielor si pe malurile raurilor.…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Ce aliment trebuie sa manance femeile dupa 50 de ani. Specialiștii au explicat

14:55, 15.02.2024 - Alimentația este un factor cheie pentru un stil de viața sanatos și lipsit de probleme. Anumite alimente sunt benefice pentru buna funcționare a creierului. Care sunt acestea, ne spune medicul specialist Vlad Ciurea. Alimentul pe care trebuie sa-l consume femeile Dupa o anumita varsta, specialiștii…

Ce conține, de fapt, iaurtul cu fructe. Detaliul de pe eticheta pe care nimeni nu-l citește

14:30, 31.01.2024 - Iaurtul cu fructe este consumat de romani ca și desert, mic dejun sau folosit in diferite rețete. Este cunoscut ca fiind un aliment sanatos, insa este adevarat? Aflați in randurile urmatoare ce ingrediente conține. Cat de sanatos este iaurtul cu fructe, de fapt Alimentația joaca unul dintre cele mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?