Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce spune Flavius Nedelea despre despărțirea de Iulia Sălăgean. Declarații exclusive: ”Un capitol închis”/ VIDEO

Publicat:

Deși au afirmat recent ca iubirea lor este puternica și sunt fericiți unul in brațele celuilalt, au ales sa mearga pe drumuri separate. și s-au desparțit, iar omul de afaceri a oferit primele declarații.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine e, de fapt, trapperul AlbertNBN! Declarații exclusive despre familia sa. Ce spun parinții despre muzica lui / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Cine este, de fapt, AlbertNBN. Trapper-ul face declarații exclusive despre familia sa. Am aflat ce spun parinții artistului despre muzica pe care acesta o canta, dar am povestit și despre "gluma scarboasa" pe care i-a facut-o una dintre surorile sale.

Vlad Obu, prietenul fraților Tate, liber dupa 10 luni de arest! Primul lucru pe care l-a facut controversatul milionar in libertate. Declarații exclusive

22:55, 16.04.2024 - Vlad Obu, prietenul fraților Tate, este liber dupa 10 luni in care a fost arestat. Controversatul milionar ne-a oferit declarații exclusive despre prima zi in libertate, dar și despre stadiul procesului in care este cercetat.

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Imagini exclusive cu Cristina Pucean, dupa desparțirea de Bogdan de la Ploiești. Cand, unde și cu cine am surprins-o pe celebra dansatoare / VIDEO

23:01, 02.04.2024 - Cand toata lumea aștepta ca Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sa faca pasul cel mare in relație, iata ca de cateva zile povestea lor de iubire s-a terminat. Cei doi s-au desparțit și au decis ca fiecare sa mearga pe drumuri separate in viața. Ce face celebra dansatoare, la puțin timp dupa ce…

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Momente de groaza pentru Randi. Cantarețului i s-a facut rau pe scena. Declarații exclusive! / VIDEO

23:45, 17.03.2024 - Randi e unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, insa cum știm ca viața de cantareț nu e tot timpul ușoara, acesta a facut publice cateva lucruri mai puțin știute despre el. In urma cu ceva timp a trecut prin momente de groaza chiar in timp ce se afla pe scena. I s-a facut rau și nu a mai putut…

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?