Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete în picioare. Care sunt modificările produse în organism

Publicat:
Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete în picioare. Care sunt modificările produse în organism

Cercetarile științifice sugereaza ca in organism s-ar putea sa se produca anumite schimbari daca alegi sa porți șosete in timp ce te odihnești. Afla de asemenea și ce șosete sa porți daca ele fac parte din rutina ta de seara.Ce se intampla daca dormi cu șosete in picioareDe cele mai multe ori se spune ca somnul cu șosete te poate ajuta sa adormi mai repede. Cercetarile sugereaza ca purtarea șosetelor in pat poate ajuta oamenii nu numai sa adoarma mai repede. De asemenea, ii ajuta sa doarma mai mult și sa se trezeasca de mai puține ori pe parcursul nopții.Un studiu a constatat ca barbații care…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Țanțarii amenința sa imbolnaveasca jumatate din populația lumii

22:26, 25.04.2024 - Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari, cum ar fi malaria si febra dengue, pana la sfarsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta. Expertii au declarat ca focarele de boli transmise de tantari, asociate cu incalzirea globala, se…

REPUBLICA CEHA A INTERZIS HHC. EI SPUN CA ESTE DOAR TEMPORAR.

00:16, 12.04.2024 - Guvernul ceh incearca sa rezolve problema lipsei de reglementare a HHC prin trecerea canabinoidului sintetic pe lista substanțelor interzise care creeaza dependența. Potrivit presei cehe, produsele care conțin HHC, cum ar fi uleiurile, dulciurile sau rezervele pentru vaporizatoare, ar putea fi cumparate…

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

Gramatica dupa metoda Tik-Tok. Ce spun experții despre propunerea Inspectoratului Școlar București

06:06, 21.03.2024 - Rezultatele slabe obținute de elevi la simularea Evaluarii Naționale cer masuri de remediere, iar Inspectoratul Școlar București a prezentat planul de intervenție. Oficialii propun, printre altele, 5 minute de gramatica și 5 de lectura la inceputul fiecarei ore de Limba romana.

Alerta Roșie: Planeta infrunta colapsul – o avertizare de la meteorologii ONU

23:50, 20.03.2024 - Un nou semnal de alarma rasuna in intreaga lume. Organizația Meteorologica Mondiala emite un raport de alerta maxima. In esența, raportul aduce in prim-plan o realitate cruda și tulburatoare: planeta noastra se afla in pragul colapsului. Intr-o lume deja inundata de știri despre schimbarile climatice…

In Europa se produc schimbari catastrofale: s-a atins un nivel critic și totul se degradeaza in ritm alert/ VIDEO

09:51, 13.03.2024 - Europa nu este suficient de pregatita pentru pericolele care o amenința din cauza crizei climatice, avertizeaza Agenția Europeana de Mediu (AEM) intr-un raport dat publicitații, luni, in care sunt subliniate și consecințele economice cu care se va confrunta Uniunea Europeana pana la sfarșitul secolului.…

Trei persoane si o firma, vizate de perchezitii in legatura cu exploatari ilegale de agregate minerale

12:20, 06.03.2024 - Procurori si politisti au descins, miercuri, la patru adrese din judetul Arad, fiind vizate trei persoane si o firma in legatura cu infractiunile de exploatare ilegala de agregate minerale si evaziune fiscala, potrivit Agerpres. Parchetul de pe langa Tribunalul Arad a informat, printr-un comunicat…

O legatura curioasa intre depresie și temperatura corpului

17:50, 08.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea California din San Francisco (UCSF) susține ca exista o legatura intre simptomele depresiei și temperatura corpului. Ei au analizat datele provenind de la 20.800 de persoane din 106 țari, timp de șapte luni. La finalul studiului, autorii acestuia au ajuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?