Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să faci dacă ți s-a tăiat maioneză și vrei să o salvezi. Sfaturile oferite de bucătarii desăvârșiți

Publicat:

Multor gospodine li se taie maioneza atunci cand o pregatesc pentru diferite mancaruri, insa nu trebuie sa-și faca probleme, deoarece aceasta se poate salva. Noi iți vom spune cateva sfaturi oferite de bucatarii desavarșiți. Iata ce sa faci in cazul in care ți se taie maioneza și vrei sa o refaci!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Bihorean arestat pentru ca a taiat urechile și cozile mai multor caini

15:20, 19.03.2024 - Un barbat din județul Bihor este cercetat pentru intervenții chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal, cum ar fi codotomia, cuparea urechilor, secționarea corzilor vocale, ablația ghearelor, coltilotul ciocului și dinților.

Bihorean reținut pentru ca a taiat urechile și cozile mai multor caini

13:15, 19.03.2024 - Barbatul este cercetat pentru intervenții chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal, cum ar fi codotomia, cuparea urechilor, secționarea corzilor vocale, ablația ghearelor, coltilotul ciocului și dinților

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Polițiștii au format o echipa operativa pentru prinderea celor care au taiat anvelopele mai multor mașini noaptea trecuta

09:25, 13.03.2024 - In dimineața de 13 martie, polițiștii aradeni au fost sesizați despre faptul ca, in noaptea de 12/13 martie, persoane necunoscute ar fi distrus, prin taiere,... The post Polițiștii au format o echipa operativa pentru prinderea celor care au taiat anvelopele mai multor mașini noaptea trecuta appeared…

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.


Ce parere ai despre aceasta stire?