Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce regret are Sebastian Dobrincu de ziua lui de naștere. Milionarul a împlinit astăzi 25 de ani: "Nu am știut să mă bucur”

Publicat:

iși sarbatorește astazi ziua de naștere, iar milionarul a implinit frumoasa varsta de 25 de ani. se bucura de o avere impresionanta, insa cu toate acestea tanarul are cateva regrete și susține ca nu a putut sa se bucure din plin de viața. Iata mesajul pe care l-a transmis cu ocazia zilei sale de naștere!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Sebastian Dobrincu s-a testat pentru cancer. Cum se simte, dupa ce a trecut prin investigații dificile: ”Doamne ferește”

17:05, 15.03.2024 - Sebastian Dobrincu și-a ingrijorat fanii! Milionarul a anunțat ca s-a testat pentru cancer, iar investigațiile prin care a trecut au fost mai dificile decat credea. Iata care a fost rezultatul și cat de importanta este prevenția in astfel de cazuri.

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.

Fotografia și mesajul postate de primarul Toma, cu ocazia zilei de naștere

10:05, 02.02.2024 - Ieri, primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a implinit 65 de ani. In aceasta dimineața, edilul a aparut cu o postare pe pagina sa de facebook, cu o fotografie a sa din perioada adolescenței, venind și cu un mesaj despre parcursul socio-profesional pana la momentul in care a devenit șeful Palatului…


Ce parere ai despre aceasta stire?