Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mesaj a transmis fiica lui Valentin Ilieș, după moartea lui. Tânăra suferă cumplit: ”Te iubesc și ne vedem în curând”

Publicat:

Valentin Ilieș, vicepreședintele Federației Romane de , a murit in urma cu puțin timp intr-un accident rutier in Ungaria. Acesta a lasat in urma cu familie indurerata și o fiica care acum sufera cumplit. Tanara a transmis un mesaj trist dupa ce a primit vestea tragica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Florin Piersic se afla sub observație medicala, la spitalul Matei Balș. Primul mesaj transmis fanilor sai

12:11, 08.05.2024 - Maestrul Florin Piersic a cerut impreuna cu familia sa fie transferat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitala, dupa ce in ziua de Paște a suferit o operație la inima. Marele actor a fost transferat cu un avion SMURD tocmai din Ungaria. Aeronava participa la un exercițiu NATO.Maestrul…

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Lino Golden, mesaj romantic de ziua iubitei sale, Delia. Ce i-a transmis fostul concurent de la Power Couple Romania: ”Te iubesc cel mai mult” / FOTO

15:40, 10.03.2024 - Lino Golden și Delia Salchievici au o relație frumoasa de doi ani. Artistul i-a facut o urare speciala iubitei sale cu ocazia zilei de naștere. Cu toate ca aniversarea este maine, pe 11 martie, și-a dorit sa fie primul care o felicita și i-a transmis cele mai profunde sentimente pe care le are.

Mesajul emoționant postat de fiica lui Dinu Sararu inainte ca acesta sa treaca in neființa. Ce i-a transmis regretatului sau tata: "Te iubesc mai presus de viața mea..." / FOTO

18:25, 02.03.2024 - Incepand de astazi, lumea literaturii din Romania e mai saraca. Dinu Sararu, scriitor și om de teatru, s-a stins din viața la varsta de 92 de ani. Inainte ca acesta sa treaca in neființa, fiica sa, Alexandra, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?