Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce Luis Suarez? Sterling şi Sturridge au reînceput dansul pe Anfield! Victimă a fost noua echipă a lui Florin Gardoş

Publicat:

Liverpool a debutat perfect in , cu o victorie, 2-1, impotriva lui Southampton, echipa ce il asteapta in rindurile sale pe Florin Gardos.
Tweet
Vicecampioana a invatat lectiile predate de infringerea lui si a abordat meciul cu precautie si incredere. Golurile cormoranilor au fost marcate de Sterling, minutul 23, si Sturridge, minutul 79, in timp ce pentru echipa lui a marcat Clyne, in minutul 56. GOLURI POT FI VAZUTE AICI.

Southampton a avut o ocazie imensa de a bifa un punct pe Anfield, insa lovitura de cap a lui Davis, din 4…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza pe Wembley! Manchester United a invins-o pe rivala City și a cucerit Cupa Angliei

19:50, 26.05.2024 - Manchester United a cucerit Cupa Angliei dupa ce s-a impus cu scorul de 2-1 in finala disputata in compania marei rivale Manchester City, pe stadionul Wembley. Dupa ce a devenit campioana pentru al patrulea sezon la rand, un record in Premier League, Manchester City a ratat șansa de a face eventul,…

Erik ten Hag, explicații dupa un sezon in care Manchester United a terminat pe locul 8, dar a caștigat Cupa Angliei

12:30, 26.05.2024 - Manchester United a terminat pe locul 8 in Premier League, dar a salvat sezonul caștigand Cupei Angliei. Dupa victoria in fața rivalei Manchester City, antrenorul Erik ten Hag a afirmat ca „va merge in alta parte pentru a caștiga trofee”, daca va fi demis.

Fotbal: Portarul Ederson (Manchester City), accidentat, rateaza ultimele doua meciuri in acest sezon

22:25, 16.05.2024 - Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, in care City poate fi incoronata campioana, dar si finala Cupei Angliei impotriva lui Manchester United, din cauza unei fracturi in zona oculara, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Guardiola, managerul lui City, iși lauda rivalii din cursa pentru titlu: 'Sunt incredibili'

19:10, 10.05.2024 - Pep Guardiola, managerul lui Manchester United, considera ca rivalii echipei sale in lupta pentru titlu, Arsenal și Liverpool, ”sunt incredibili”.Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, considera ca lupta pentru titlu in Premier League se duce pana in ultimul moment.

Erling Haaland, criticat de o legenda a lui Manchester United dupa meciul cu Arsenal: „De nivelul ligii a treia”

09:20, 01.04.2024 - Manchester City și Arsenal au remizat pe Etihad Stadium in cel mai așteptat meci al etapei cu numarul 30 din Premier League (0-0), iar Erling Haaland a facut o partida sub nivelul cu care ii obișnuise pe fanii cetațenilor.

Un adversar al Romaniei de la Euro 2024 s-a accidentat și rateaza tot restul sezonului

19:10, 27.03.2024 - Mijlocașul Romeo Lavia de la Chelsea va rata restul sezonului, dupa ce a suferit un regres in recuperarea sa dupa o accidentare la tendon, a anunțat miercuri clubul din Premier League. Internaționalul belgian (Belgia este in grupa cu Romania la Euro 2024) s-a accidentat in timpul debutului sau la…

Premier League: Liverpool vs. Manchester City - Spectacol de gala pe Anfield

12:25, 10.03.2024 - Liverpool - Manchester City, meci contand pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 10 martie, de la ora 17:45, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Liverpool - Manchester City, derby-ul suprem din Premier League » Echipe probabile + cote la pariuri

11:55, 10.03.2024 - Liverpool primește vizita lui Manchester City, in derby-ul etapei #28 din Premier League. Meciul de pe Anfield incepe de la 17:45, va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?