Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce ingredient secret pun gospodinele pentru o pomana porcului fragedă și gustoasă

Publicat:

Pomana porcului este o mancare tradiționala romaneasca care se face din carnea de porc și se servește in general cu mamaliga sau orice garnitura dorește gospodina. Insa pentru o rețeta gustoasa exista un ingredient care fragezește intreaga carne și da un gust uluitor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat trebuie sa fiarba carnea de miel pentru ciorba. Așa iese frageda și gustoasa

13:20, 04.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numara chiar ciorba. Se potrivește perfect cu aceasta sarbatoare, insa nu orice gospodina știe sa o gateasca exact ca la carte. Cat trebuie sa fiarba, de fapt, bucațile de carne, astfel incat sa fie fragede.…

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toata diferența

20:56, 24.04.2024 - Daca vrei sa gatești șnițele ca la carte, pufoase și fragede, iata un secret ce iți va fi de mare ajutor. Totul sta intr-un ingredient-minune, pe care trebuie sa il pui neaparat in compoziție. Face diferența, vei observa ca gustul și textura se schimba complet. Cum faci cele mai pufoase șnițele Șnițelul…

Ce se da de pomana in Sambata Floriilor. Gospodinele se pregatesc de acum

14:50, 24.04.2024 - Sambata Floriilor sau Sambata lui Lazar, așa cum mai este cunoscuta marea sarbatoare, are o insemnatate importanta pentru creștinii ortodocși. Iata ce se da de pomana in aceasta zi pentru cei care nu mai sunt printre noi!

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Cat trebuie fiarta carnea de rața ca sa iasa frageda și gustoasa. Așa va ieși senzaționala

20:35, 13.04.2024 - Carnea de rața este cu adevarat o delicatesa, daca este gatita corect, fiind un tip de carne ceva mai complicat. Puțini știu, insa, cat trebuie lasata la fiert, pentru ca preparatul nostru sa fie unul ca la carte. Daca ții cont de timpul exact, se va topi in gura la propriu. Cum se fierbe corect […]…

Ingredientul secret pentru o ciorba de fasole extrem de gustoasa. Ce trebuie sa pui pentru a avea un preparat ca la restaurant

16:20, 03.04.2024 - Ciorba de fasole este printre preparatele tradiționale preferate de romani. Chiar și in timpul postului se afla pe mesele acestora. Pentru o savoare deosebita este nevoie de un ingredient special.

Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat

17:36, 28.03.2024 - Inca din prima ediție a emisiunii, numeroși concurenți s-au prezentat in fața juraților cu povești de viața incredibile și preparate pline de savoare. Cei mai mulți dintre ei au folosit și un ingredient „secret”, ce le-a adus succesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?