Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este flambarea și cum să gătești flambé

Publicat:

Auzim adesea in bucatarie termenul de flambe sau proces de flambare care a fost folosit in prepararea unei rețete. Vezi ce este flambarea și cum sa gatești flambe.Ai spune ca doar bucatarii profesioniști pot folosi aceste tehnici de flambare pentru rețete sofisticate. In realitate, respectand doar cațiva pași și folosind ingredientele corecte, poți și tu sa gatești flambe. Iata ce inseamna flambarea.Ce inseamna flambarea unui alimentUna dintre modalitațile folosite pentru a accentua și imbunatați gustul unei rețete este flambarea alimentelor. Flambarea presupune adaugarea unei cantitați de alcool…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Lupta cu uleiul incins, inamicul gospodinelor din bucatarie. Ce sa faci sa nu-ți mai sara pe mana: trucuri simple

10:35, 11.04.2024 - Trucul banal care iți ușureaza viața și te ferește de uleiul fierbinteTot ce ai nevoie este o sticla de plastic de 2 litri, pe care o poți gasi in orice gospodarie. Primul pas este sa ii scoți dopul și sa ii tai fundul, astfel incat sa obții o forma asemanatoare cu un vas. Apoi, prinde un elastic de…

Scandalul puiului galben din magazine. S-au demarat controale peste tot

12:56, 28.03.2024 - Și in Maramureș se consuma foarte multa carne de pui. La sate nu mai sunt atat de multe gaini precum erau pe vremuri, acum totul se cumpara de-a gata. Insa nu e neaparat un lucru bun. Carnea de pui de la țara nu se compara cu ceea ce gasești in supermarketuri. Asta o spune oricine care a avut bunici…

Cit costa fructele, legumele, carnea și peștele la Piața Centrala din Chișinau?

17:20, 26.03.2024 - Administrația Pieței Centrale din Chișinau a publicat pe pagina sa de socializare noi date privind prețurile produselor agricole comercializate in piața, din care cetațenii pot trage singuri concluzia care produse s-au scumpit și care s-au mai ieftinit la piața din capitala in ultimele zile, transmite…

Deserturile prietenoase cu silueta, pe care le poți savura fara teama. Mihaela Bilic: „Satisfacție maxima cu un aport minim de calorii!”

20:25, 13.03.2024 - Cu simplitate și claritate, Mihaela Bilic a demonstrat ca exista alegeri dulci chiar și pentru cei care doresc sa aiba grija de silueta lor, oferindu-ne un nou unghi de abordare asupra gastronomiei care folosește zaharul.Mihaela Bilic spune ca sunt doua deserturi de baza pe care le putem consuma, cu…

Cele mai periculoase 10 combinații de alimente - Romanii mananca frecvent GREȘIT - Cum poate fi afectata sanatatea

15:51, 24.02.2024 -   Unele combinații de alimente pot fi daunatoare și pot cauza probleme digestive, absorbție redusa a nutrienților și alte complicații. Iata cateva dintre cele mai periculoase combinații de alimente pe care ar trebui sa le evitam:Fructe și proteine sau amidonuri: Fructele se digera rapid, in timp ce…

Fructul care inlocuieste cu succes carnea. De ce il recomanda specialistii

00:20, 13.02.2024 - Fructele sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente, pe care orice medic le recomanda. Foarte interesant este faptul ca unul dintre ele inlocuiește cu mare succes carnea. Specialiștii spun ca este foarte sanatos și are beneficii la care nimeni nu s-ar gandi. Fructul consumat pe post de carne In Romania,…

Fragezirea carnii de vita. Ce trebuie sa faci inainte sa o gatești

15:15, 11.02.2024 - Oamenii consuma carne de vita de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Fragezirea carnii de vita a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textura placuta și este bine sa știi ce trebuie sa faci inainte sa o gatești. Despre carnea de vita, riscuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?