Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce cadou de nuntă le-a oferit Regina Elisabeta a II-a Prinţului Harry şi lui Meghan Markle (FOTO)

Publicat:

Așa da cadou de nunta! Potrivit ultimelor informații dezvaluite de presa britanica, a II-a a le-a oferit Prințului Harry și lui , un conac aflat la țara.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cand lunga domnie devine blestem: Regina Elisabeta a II-a lasa o moștenire imposibila

02:41, 08.05.2024 - In timp ce o mare parte a Marii Britanii și a lumii așteapta cu sufletul la gura tratamentul pentru cancer al Regelui Charles, este normal ca mulți sa priveasca inapoi la perioada in care mama sa a fost pe tron cu un amestec de nostalgie și regret, scrie TIME.

Meghan Markle, accident vestimentar in public. Ce gafa a facut soția Prințului Harry, fanii au taxat-o rapid

19:35, 06.04.2024 - Meghan Markle a fost prezenta la un spital de copii pentru a promova terapia prin lectura, dar a suferit o defecțiune vestimentara, iar fanii acesteia au taxat-o imediat pe Ducesa pe rețelele de socializare. Meghan Markle, defecțiune penibila a garderobei Meghan Markle pare sa fi suferit o mica defecțiune…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

CADOU INEDIT Regina Camilla a Marii Britanii, imortalizata sub forma unei papusi Barbie

15:35, 13.03.2024 - Regina Camilla a Marii Britanii s-a aratat incantata ca a fost imortalizata sub forma unei papusi Barbie, .... The post CADOU INEDIT Regina Camilla a Marii Britanii, imortalizata sub forma unei papusi Barbie first appeared on Informatia Zilei .

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Sursa britanica: Ucraina este pe cale sa exporte toate cerealele din recolta 2023

07:05, 14.02.2024 - Ucraina este pe cale sa exporte toate cerealele din recolta sa din 2023, in ciuda atacurilor rusești asupra porturilor și infrastructurii ucrainene, potrivit biroului de afaceri externe al Marii Britanii. Totuși, situația exporturilor din Marea Neagra ramane fragila, avertizeaza ONU. Ucraina a recoltat…


Ce parere ai despre aceasta stire?