Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a convins-o pe Iulia Albu să participe la America Express. Ce mesaj a transmis noua concurentă: „De aici a început totul”

Publicat:

a dezvaluit „adevarul” din spatele participarii sale in noul sezon . Frumoasa vedeta a marturisit ce a ajutat-o sa iși faca curaj pentru a accepta aceasta provoacare.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

11:20, 14.03.2024 - Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant in mediul online, dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea in Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

22:26, 06.03.2024 - Anamaria Ionescu a „refulat” și i-a transmis soțului ei, Tudor Ionescu, tot ce simte in ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024. Concurenta i-a strigat de fața cu toata lumea un mesaj pe care cu greu il va putea uita. Camerele au surprins un moment rupt din filmele de dragoste.

Sofer prins cu 275 km pe ora in jud. Brașov! Poliția i-a transmis un mesaj pe Facebook: Am decis sa-ți oferim un "permis de odihna"

07:16, 05.03.2024 - ”Stimate conducator auto, avem onoarea de a te informa ca vehiculul tau a fost surprins de aparatul radar intr-o cursa de viteza mai captivanta decat un film de actiune! Suntem impresionati de performanta ta, insa suntem aici pentru a te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant (sau pe asfalt, in cazul…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Xtra Night Show. Cum a gestionat iubitul Iuliei Albu comentariile negative cu privire la comportamentul lui din America Express. Fosta concurenta a fost incurajata de fani sa se desparta de Mike

22:40, 01.02.2024 - America Express nu a fost deloc o experiența ușoara pentru Iulia Albu și iubitul ei, asta pentru ca, pe langa provocarile zilnice, au ajuns sa se și certe, iar mai apoi la desparțire. Chiar și așa, cei doi spun ca relația lor nu a avut de suferit, din contra, i-a ajutat sa devina și mai puternici.


Ce parere ai despre aceasta stire?