Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul care a socat lumea medicala. O fetita de doar trei saptamani...

Publicat:

Distribuie Tweet Facebook E-mail O fetita in varsta de doar trei saptamani a socat lumea medicala dupa ce s-a descoperit ca aceasta era insarcinata cu gemeni.

Potrivit Mirror.co.uk, fetusii pe care bebelusul ii purta erau deja formati. Aveau maini, picioare, coloana vertebrala si intestine.

Un fetus cantarea 15 grame, celalalt - 10. Bebelusul a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea fetusilor.

Cazul din China este foarte rar si este posibil o data la 500.000 de nasteri. Medicii au declarat ca acesta a fost primul caz din cariera lor si ca, la nivel…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ea este femeia care a nascut de 2 ori in 22 de zile. Tanara are 22 de ani și a trecut prin chinuri groaznice

18:00, 12.04.2024 - Medicii i-au pus un diagnostic greșitSituația neobișnuita a inceput cand Doyle, care credea ca este insarcinata cu gemeni, a mers la spital dupa ce i s-a rupt apa. Tragic, primul copil s-a nascut prematur la 22 de saptamani și, din nefericire, a fost declarat mort la scurt timp dupa naștere. Medicii…

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani in burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a intamplat cu femeia

13:45, 25.03.2024 - O femeie a purtat in pantec un bebeluș „pietrificat” timp de 56 de ani in burta fara sa știe. Iata cum a fost posibil ca micuțul sa se „pietrifice”, iar mama sa nu afle nimic despre existența lui pentru o perioada atat de lunga.

Reacția tranșanta a patronului dupa proba pozitiva a lui Cosmin Matei: „S-a jurat in fața lui” » Detalii complete: „Ar fi bai mare”

16:40, 18.03.2024 - Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, este consternat de acest ultim episod negativ din viața clubului, a povestit pentru Gazeta Sporturilor care a fost reacția lui Cosmin Matei in fața șefilor și cum va reacționa gruparea din Transilvania in acest caz. Primele informații spun ca mijlocașul a luat un…

Betty Salam și soțul, pregatiți pentru experiența Asia Express. Primele declarații facute din aeroport. „Ți se blocheaza mintea”

12:35, 04.03.2024 - Betty Salam și soțul au acceptat provocarea de a participa la Asia Express 2024. In acest weekend, echipele au plecat spre cea mai dura experiența din viața lor. Artista și partenerul ei, Catalin Vișanescu au facut primele declaratii din aeroport.Concurenții de la Asia Express 2024 se pregatesc de experiența…

Reacția liberalilor in cazul perchezițiilor DNA la președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. „Vom aplica codul etic PNL”.

14:30, 01.02.2024 - PNL are incredere in Justitie si va aplica statutul si Codul etic ale partidului, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al liberalilor, Ionut Stroe, referitor la situatia prim-vicepresedintelui partidului Iulian Dumitrescu, vizat de perchezitii DNA.

Un sofer incepator a murit dupa ce a derapat si a intrat cu masina in stalp

09:30, 31.01.2024 - Un sofer de 18 ani a murit dupa ce a derapat si a intrat cu masina intr-un stalp de pe Șoseaua Antiaeriana din Bucuresti. Tanarul luase permisul de conducere in urma cu o luna.  Primele date arata ca tanarul a pierdut controlul volanului cand a incercat sa evite un autoturism care a intrat pe șosea…


Ce parere ai despre aceasta stire?