Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant în Oradea! Un adolescent de 16 ani l-a înjunghiat pe un alt tânăr, după ce s-au certat din cauza unei fete

Publicat:

Caz șocant in Oradea. Un adolescent de 16 ani a obligat un alt tanar de aceeași varsta cu el sa se așeze in genunchi. Ulterior, intr-o fracțiune de secunda, l-a injunghiat in zona gatului. Conform primelor informații transmise de catre oamenii legii, cei doi se cunoșteau, iar scandalul a pornit de la o fata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Hunedoara! Un tanar a fost injunghiat și apoi lasat sa moara, pe o strada

11:16, 07.05.2024 - Un caz șocat s-a petrecut pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Un tanar a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca intr-o balta de sange. Victima a supraviețuit atacului, insa se afla in stare critica.

Caz șocant in Spania! Un roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

13:40, 04.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman in varsta de 19 ani, stabilit in Spania. Tanarul a fost injunghiat mortal de un adolescent cu 3 ani mai mic, pentru un telefon. Oamenii legii l-au arestat pe atacator.

Roman de 19 ani injunghiat mortal, in Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

12:51, 04.05.2024 - Un tanar roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal de un alt tanar de 16 ani in Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc in apropierea garii, joi dupa-amiaza, iar autorul injunghierii a fost arestat de Garda Civila. Cuțitul folosit in crima a fost recuperat.

Elev injunghiat la o scoala din Sectorul 6: Un adolescent de 15 ani a fost retinut

22:51, 03.04.2024 - Elev injunghiat la o scoala din Sectorul 6: Un adolescent de 15 ani a fost retinutUn adolescent de 15 ani a fost retinut, miercuri seara, fiind acuzat ca a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. El este cercetat pentru mai multe infractiuni.”Tanarul, in varsta de 15…

Beat la o petrecere, un adolescent de 17 ani a lovit un alt tanar, pentru ca „se uita urat la el”

00:15, 18.03.2024 - O petrecere de Sfantul Neculai s-a terminat pentru un tanar din județ la spital, dupa ce a fost lovit de un alt adolescent. Se intampla in decembrie 2020 și, chiar daca incidentul a fost considerat grav, iar agresorul a fost trimis in judecata, acesta a avut noroc de prescripție. Insa, din ce se reținea…

Caz șocant in Iași! Un tanar și-a dezgropat tatal. Susținea ca mama lui l-a ingropat de viu: "A spus ca ma omoara daca gasește ceva"

19:45, 04.03.2024 - Un incident șocant s-a petrecut intr-un cimitir din Iași. Un tanar a fost surprins in timp ce incerca sa iși dezgroape tatal, convins fiind ca mama sa i-a ingropat parintele de viu. Barbatul fusese inmormantat cu doi ani in urma.

Caz șocant in Slatina. Un tanar de 27 de ani a fost gasit mort, dupa ce și-a pierdut tot salariul la jocuri de noroc: ”Provenea dintr-o familie...” / FOTO

18:20, 16.02.2024 - O tragedie ingrozitoare s-a produs in Slatina, in urma cu puțin timp. Un tanar de 27 de ani a fost gasit mort, dupa ce și-a pierdut toți banii la jocuri de noroc. Familia și prietenii sunt sfașiați de durere, dupa ce au primit vestea tragica. Iata ce se știa despre problemele cu care se confrunta.

Caz șocant in Neamț! Un adolescent in varsta de 17 ani a injunghiat un elev cu doi ani mai mic pentru ca a refuzat sa ii dea o țigara

09:26, 16.02.2024 - Un caz șocant s-a petrecut intr-un parc din Roman, in județul Neamț. Un elev in varsta de 15 ani a fost injunghiat de un adolescent in varsta de 17 ani pentru ca ar fi refuzat sa ii dea o țigara.


Ce parere ai despre aceasta stire?