Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ de COVID-19 la Penitenciarul Mărgineni

Publicat:

Inamicul invizibil COVID-19 nu-și alege preferențial victimele și ataca nemilos peste tot. Și la din comuna dambovițeana I.L.Caragiale, a fost confirmat un caz de COVID-19.

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

17:10, 30.04.2024 - Luni, 29 aprilie, a avut loc cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania, cea de-a 18-a ediție a Premiilor Gopo 2024, in sala Ion Caramitru a Teatrului Național ,,I. L. Caragiale’’, din București. In cadrul evenimentului, vedetele s-au intrecut in ținute pe covorul roșu, noteaza…

Mai mulți bani pentru modernizarea Parcului I.L.Caragiale și decopertarea Canalului Morii. Investiția, realizata din bani europeni.

15:10, 09.04.2024 - Conservarea zidului roman descoperit pe șantierul Parcului I.L. Caragiale presupune costuri suplimentare pentru proiectul de modernizare a parcului din centrul Clujului, insa fondurile vor veni din bani europeni.

Canicula, inamicul numarul 1 la Jocurile Olimpice de la Paris! Posibile temperaturi care sa depaseasca recordul din 2003

10:20, 06.04.2024 - Desi este imposibil de prezis astazi cum va fi vremea intre 26 iulie si 8 septembrie 2024, perturbarea climei inseamna ca riscul unei veri fierbinti, chiar caniculare, la Paris este probabil, relateaza RMC Sport, citat de news.ro.

Ministrul Culturii, in vizita la zidul roman descoperit la Cluj-Napoca: Raluca Turcan: „Ma bucur ca administrația a hotarat sa puna in valoare aceasta descoperire de excepție”

12:35, 17.03.2024 - Raluca Turcan, ministrul Culturii, a vizitat șantierul Parcului I.L. Caragiale din centrul municipiului Cluj-Napoca, pentru a vedea bucațile de zid roman descoperite odata cu lucrarile de modernizare a zonei verzi.

LOCUINȚE ANL: In atenția chiriașilor din municipiul Deva

15:30, 04.03.2024 - Persoanele din municipiul Deva care au calitatea de chiriași in imobilele ANL situate pe Aleea Moților, nr. 2 și Strada Mihai Eminescu (bl. T1 și bl. 1) sunt invitate sa se prezinte la sediul Direcției de Asistența Sociala Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4, etaj 1) – Serviciul Fond Locativ, incepand…

Serghei Soigu anunța progresele armatei in Ucraina: ”De la inceputul anului, 327 de kilometri patrati au fost eliberati de fortele naziste”

14:30, 27.02.2024 - Armata rusa continua sa inainteze in Ucraina dupa ce a cucerit bastionul Avdiivka si a ocupat peste 300 de kilometri patrati din teritoriul ucrainean de la inceputul anului, a transmis marti ministrul apararii rus, Serghei Soigu, la o intalnire cu conducerea fortelor armate, informeaza EFE, citata de…

Se imparte prada de dupa alegeri – Ultimele ore, ultimele zile, ultima ocazie…

07:20, 17.02.2024 - Dupa felul in care striga fetele cu microfon din preajma partidelor și a guvernului ai zice ca politica romaneasca se da de ceasul morții sau ca a pașit intr-o perioada de mare incercare. Sunt ore la care ai impresia ca se hotararaște direcția de dezvoltare a țarișoarei, intrarea in razboi, alianța…

Medicul Virgil Musta a fost achitat de Tribunalul Timis in dosarul „teste COVID-19“

21:45, 08.02.2024 - Tribunalul Timis a hotarat, joi, achitarea medicului Virgil Musta, sef al Sectiei Infectioase a Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, in dosarul "teste COVID-19", in care a fost acuzat de procurorii DNA de instigare la abuz in serviciu.


Ce parere ai despre aceasta stire?