Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catrinel Menghia, primele declaratii despre noul ei iubit: “Ne-am ferit vreo doi ani…”

Publicat:

Dupa doi ani in care a incercat sa pastreze secretul noii ei relatii, a decis sa vorbeasca despre barbatul care a facut-o sa creada din nou in iubire si alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. si-a gasit fericirea in bratele lui , un producator italian,  la [...] , primele declaratii despre noul ei iubit: “Ne-am ferit vreo doi ani…”

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale lui Mihai Leu dupa ce a fost internet de urgența la un spital din Capitala! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara

17:15, 11.05.2024 - Mihai Leu se confrunta cu probleme de sanatate! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara la un spital din București, dupa ce ar fi suferit o complicație in urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus de curand. Cum se simte acum.

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana, primele declarații dupa desparțirea de iubit. Spune ca nu vrea sa mai auda de barbați: „Imi doresc...” / VIDEO

16:31, 22.04.2024 - Dana Marijuana trece prin momente dificile dupa ce anulat nunta și s-a desparțit de barbatul care urma sa ii devina soț. In cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, artista a spus ce iși dorește in prezent și daca mai crede sau nu in dragoste, dupa toate dezamagirile.

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.

Antonia, primele declarații, dupa crima de la Padina: „Tot ce pot sa fac este sa...”. Cum ii sare cantareața in aparare lui Alex Velea / FOTO

12:36, 15.02.2024 - Antonia a facut primele declarații, dupa crima de la petrecrea cu vedete din Padina. Artista este deranjata de valul de hate pe care ea și iubitul ei il primesc de cand au fost prezenți la evenimentul unde Sorin, un barbat in varsta de 41 de ani, a fost omorat. Iata cum ii sare cantareața in aparare…


Ce parere ai despre aceasta stire?