Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Botezatu: «Eu, Bianca şi Cruduţa suntem trofee sexuale» - VIDEO

Publicat:

Invitat la emisiunea "" celebrul designer roman si, mai nou, om de televiziune a dezvaluit modul in care va decurge viata sa de acum incolo, mai ales dupa despartirea de .

Botezatu spune ca se dedica in mare parte muncii sale, in moda si in televiziune, preferand sa faca o pauza in materie de relatii personale.

"Ma intereseaza ceea ce fac, doar fashion-ul, emisiunea Burlacul, Burlacita si ", marturiseste designerul.

"Dar ai putea sa te combini la locul de munca", i-a replicat Capatos.

"Nu.…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Cristian a luptat pana in ultima clipa pentru viața. Țipete și durere intr-o noua filmare cu tanarul roman luat de viitura in Italia: „Prinde franghia!”

19:41, 06.06.2024 - Patrizia, Bianca și Cristian, in varsta de 20, 23 și 25 de ani, au fost luați de viitura in Italia. Cele doua fete au fost gasite fara suflare, iar acum urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum, insa Cristian este in continuare de negasit, scrie protv.ro .

Razvan Simion se gandeste sa renunte la televiziune? Prezentatorul de la „Neatza” recunoaste ca a obosit: „Vreau sa fiu lasat in pace”

13:50, 10.05.2024 - Razvan Simion se gandeste sa renunte la televiziune? Invitat in podcastul lui Teo Trandafir, prezentatorul de la „Neatza” a facut dezvaluiri neașteptate. Ce a putut sa spuna colegul lui Dani Oțil? Razvan Simion se gandeste sa renunte la televiziune? Razvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți oameni…

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A

16:00, 01.04.2024 - Invitat: Cristian ROMAN, istoric și Constantin GAINA, artist fotograf The post IMAGINEA CASTELULUI CORVINILOR PANA LA JUMATATEA SECOLULUI AL – XIX – A appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

„Am avut privilegiul de a invața de la celebrul și regretatul Gianni Versace”

08:16, 27.03.2024 - Cu o cariera de invidiat, cu suișuri și coborașuri, Catalin Botezatu, poate cel mai cunoscut creator roman de moda, vorbește cu drag de Arad, orașul in care revine cu placere de fiecare data.

Ce ii cerea Bianca Dragușanu lui Catalin Botezatu sa faca, atunci cand formau un cuplu. „La 12 noaptea trebuia. Nu era bine”

13:50, 15.03.2024 - Bianca Dragușanu și Catalin Botezatu au format un cuplu in urma cu mulți ani, iar dupa despartire, aceștia au ramas in continuare in relații foarte bune. Invitat in emisiunea Xtra Night Show, Catalin Botezatu a vorbit despre vedeta. Creatorul de moda o descrie ca fiind o persoana minunata și spune ca…

Xtra Night Show. Catalin Botezatu, despre sacrificiile facute de dragul carierei. Ce dezvaluiri a facut designerul: "Tot ce vedeți ..." / VIDEO

22:55, 14.03.2024 - Catalin Botezatu nu are nevoie de prea multe prezentari. Se bucura de o cariera de mare succes in lumea modei, și a reușit sa iși transforme pasiunea intr-un adevarat business internațional. Invitat in platoul Xtra Night Show, creatorul de moda a vorbit despre sacrificiile facute de dragul carierei.


Ce parere ai despre aceasta stire?