Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât ulei se pune, de fapt, la salata de icre, pentru a nu-ți pica greu la stomac. Ce greșeală fac gospodinele?

Publicat:

Indiferent de tipul de icre folosit, daca respectați rețeta și proporțiile, rezultatul va fi intotdeauna ca la carte. Pe langa icre, la aceasta salata se mai adauga ulei, ceapa și zeama de lamaie. Nu este nevoie neaparat de pesmet, griș sau paine, deși multe gospodine adauga, pentru ca salata sa aiba o consistența mai legata, potrivit Ego. Pentru ca salata de icre sa nu pice greu la stomac, nu trebuie sa folosești prea mult ulei. De asemenea, nu trebuie sa omiți zeama de lamaie, pentru ca acesta neutralizeaza gustul uleiului și poți manca fara probleme salata de icre. Potrivit regretatului bucatar…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Este cea mai parfumata bautura racoritoare: gustul ei te va purta in copilarie. Rețeta tradiționala, pe care doar puțini o cunosc

11:36, 30.05.2024 - Rețeta tradiționala de trandafirataTrandafirata are un gust senzațional și iși merita locul de cinste in timpul verii. Deși este o bautura racoritoare, atunci cand este preparata din trandafiri de dulceața, trandafirata devine mult mai racoritoare. Mai mult, pentru cei care vor sa organizeze petreceri…

Inghețata de capșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii

13:20, 21.05.2024 - Laptele condensat este preparat din lapte proaspat dupa ce s-a eliminat o mare parte din conținutul de apa al acestuia și i s-a adaugat zahar. Acesta ofera compoziției de inghețata gust dulce, dar și consistența. Il poți procura din orice magazin alimentar, insa pentru reușita deplina a inghețatei,…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?