Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât trebuie să stea friptura la cuptor ca să fie suculentă. Așa se va desprinde singură de pe os

Publicat:
Cât trebuie să stea friptura la cuptor ca să fie suculentă. Așa se va desprinde singură de pe os

In general, romanii sunt mari amatori de fripturi, in special cele de miel sau porc. Cele mai multe gospodine prefera sa o gateasca la cuptor, dar de cele mai multe ori nu știu cu exactitate timpul ideal pentru ca friptura sa iasa suculenta la final. Așa se va desprinde singura de pe os și va […] The post Cat trebuie sa stea friptura la cuptor ca sa fie suculenta. Așa se va desprinde singura de pe os appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Cum sa combini friptura și drobul ca sa nu te ingrași de Paște. 8 trucuri prietenoase cu silueta

15:25, 30.04.2024 - Masa de Paște reprezinta un moment de bucurie și delicii culinare pentru milioane de romani. Aceasta sarbatoare aduce impreuna familiile și prietenii pentru a celebra renașterea și speranța, inconjurandu-se de mancaruri tradiționale și bunatați de sezon. Ce trebuie sa faci ca sa nu te ingrași de Paște…

Cu ce se ung cozonacii de Paște la final, dupa ce i-ai scos calzi din cuptor. Trucul vechi de sute de ani care o sa-ți incante papilele gustative

19:05, 29.04.2024 - Cu ce se ung cozonacii imediat ce ii scoți din cuptor. Daca vrei sa aiba o crusta perfecta și sa fie aurii, afla care este secretul ce ii va face exact ca in reviste. Este un truc vechi, pe care și strabunicile noastre il foloseau de Paște. Cu ce se ung cozonacii de Paște Cozonacii […] The post Cu ce…

Ce trebuie sa faci cu 15 minute inainte sa scoti cozonacii din cuptor. Asa nu se vor arde, dar se vor coace in interior

09:35, 29.04.2024 - Mai sunt doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele se pregatesc sa organizeze masa pentru sarbatorile pascale. Cozonacul este desertul delicios nelipsit de pe meselor romanilor, dar pentru ca el sa iasa perfect, este musai sa știți ce trebuie facut cu 15 minute inainte sa il scoți din cuptor.…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Din ce este facuta painea cu gust de carne, de fapt. Produsul revolutionar, inventat de niste romani

19:30, 15.03.2024 - Painea este unul dintre cele mai consumate produse, nelipsite din alimentația oamenilor. Exista numeroase tipuri de paine, dar de curand a aparut unul de-a dreptul special: cu aroma de carne. Friptura nu este prezenta, dar gustul ei se simte din plin. Cine sunt inventatorii acestui aliment inedit. Cine…

Cum sa bați ouale pentru a unge aluatul deserturilor, inainte de a le da la cuptor. Ce ingredient sa folosești

13:35, 28.02.2024 - Nu folosi apa sau lapte pentru a bate oul cu care trebuie sa ungi deserturile dulci, inainte de a le da la cuptor. Cofetarii experimentați recomanda folosirea unui alt ingredient lichid. Va transforma textura aluatului, precum și aroma finala a preparatului in unele desavarșite. In ce consta secretul.…

Primul restaurant vegetarian din Bucuresti, deschis acum 115 ani. Meniul, unul special: Salsifis a la Polonaise si friptura de conopida, printre preferate

17:25, 27.02.2024 - Astazi este la moda sa spui ca ești vegetarian și ca nu frecventezi altceva, decat restaurantele de gen. Dar, sunt puțini cei care știu ca acest concept nu este relativ nou, ci anul acesta va implini 126 de ani. Același lucru am putea sa spunem și despre vegetarienii noștri, iar primul restaurant vegetarian…


Ce parere ai despre aceasta stire?