Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât se fierbe carnea de găină de țară, de fapt. Așa va ieși fragedă și delicioasă

Publicat:

Gospodinele chiar au batai de cap atunci cand vine vorba sa fiarba carnea. Ele cunosc ca o carne de gaina de țara fierbe extrem de greu fața de carnea de pui care se regasește pe rafturile magazinelor. Pentru ca aceasta sa fie frageda și suculenta, poți apela la unul dintre trucurile recomandate de bucatarii iscusiți. Gaina batrana face ciorba buna In cazul in care aveți o gaina mai batrana, o puteți fierbe la oala sub presiune. Tot ce trebuie sa faceți este sa adaugați pasarea in apa și se lasa la fiert intr-o oala cu presiune. Nu uita sa o mai verifici pentru a știi cand este gata, scrie Ego.ro…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul

14:10, 30.04.2024 - Daca nu știți cum sa preparați ciorba de miel de Paște, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esențiale pentru ca acest fel de mancare tradițional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceți dupa ce ați stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa rețeta lui Radu Anton Roman Una dintre cele mai…

In ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Ingredientul care ii da un gust deosebit

12:55, 30.04.2024 - Este ingredientul vedeta al meselor de Paște, deloc simplu de preparat. Pentru a te asigura ca oferi familiei și musafirilor un adevarat rasfaț culinar, trebuie sa ții cont de un sfat de aur. Afla in ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Un truc ce va face furori la […] The post…

Cu ce se ung cozonacii dupa coacere. Trucul simplu pentru un aspect lucios

18:20, 29.04.2024 - De pe masa de Paște nu ar trebui sa lipseasca o felie de cozonac. Proaspat, aburind și plin de aroma, cozonacul este vedeta de pe platoul cu prajituri festive. Fiecare gospodina iși pregatește ingredientele cu mare atenție și le selecteaza astfel incat sa puna pe masa cele mai bune preparate.Cu ce se…

Ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post. Ingredientul care le transforma intr-un deliciu

18:25, 18.04.2024 - Este binecunoscut faptul ca in Moldova mancarea este delicioasa, atat cea de post, cat și cea de dulce. Daca te intrebi ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post, atunci trebuie sa le cunoști secretul ca sa poți recrea aceasta rețeta delicioasa de post. Gogoșile iți vor ieși pufoase,…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?