Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de periculoasă e carnea roșie pentru organism și de ce trebuie să o eviți

Publicat:

Carnea roșie este un real pericol pentru sanatate, spun specialiștii, iar cel mai bine ar fi sa o elimini complet din alimentație. Chiar și o cantitate mica de carne roșie consumata zilnic crește alarmant riscul apariției cancerului.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie

15:06, 01.05.2024 - Fanii mancarii prajite au fost sfatuiți sa inlocuiasca unele dintre componentele principale ale acesteia, in incercarea de a-și reduce riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui nou studiu. The post ALIMENTAȚIE SANATOASA Cercetatorii ne indeamna sa renunțam la carnea roșie first appeared on Informatia…

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Cum recunoști carnea alterata. Este extrem de periculoasa pentru sanatate

14:00, 19.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum iți dai seama daca carnea este alterata. Alimentele alterate sunt extrem de periculoase pentru sanatatea organismului uman. Iata ce au transmis specialiștii!

Razboiul din Ucraina plaseaza comerțul internațional in „zona roșie”

18:45, 10.04.2024 - Tensiunile inflaționiste legate de creșterea prețurilor pe fondul razboiului din Ucraina – spun analiști economici de la cotidianul „Les Echos” – au comprimat cererea europeana de produse manufacturate. Comerțul mondial s-a redus serios anul acesta, pentru prima oara din 2020 pana in prezent. In 2023,…

Salata verde, mai periculoasa pentru sanatate decat carnea de porc. Cand devine toxic cel mai consumat aliment de primavara

08:15, 11.03.2024 - Cu toate acestea, o descoperire recenta desfiinteaza realitatea conform careia salata verde s-ar numara printre cele mai sanatoase alimente.Salata verde este o leguma pe care o consumam frecvent, mai ales in aceasta perioada, si pe care nutritionistii ne recomanda sa o includem in meniul zilnic pentru…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…

Cele 3 ingrediente toxice din shaorma: ‘De aici vine boala’. Ce trebuie sa eviți pentru a ramane sanatos

18:25, 09.02.2024 - Sorin Gadola, fiul milionarului clujean Ștefan Gadola și fondatorul festivalului Untold, a vorbit despre cat este de periculoasa shaorma. Celebrul fel de mancare, pe care mulți il adora, este, de fapt, un inamic al sanatații. Ce trebuie sa eviți pentru a ramane sanatos, ingredientele care devin toxice…


Ce parere ai despre aceasta stire?