Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de mult s-a schimbat Răzvan de la „Mireasă pentru fiul meu”. Prietenii lui au rămas șocați!

Publicat:

A intrat în competitia &"Mireasa pentru fiul meu" însotit de mama lui vitrega. A reusit sa le impresioneze pe reprezentantele sexului frumos cu diplomatia, sinceritatea si pozitivitatea lui, însa a parasit emisiunea la fel de singur.

În sezonul al doilea al reality show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu", Razvan a demonstrat ca este un barbat extrem de sensibil. El  este complet schimbat de când a parasit concursul matrimonial, iar prietenii sai virtuali au remarcat acest lucru.

Fostul concurent și-a lasat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reality show-ul matrimonial Mireasa, editie speciala de Paste. Maria Carneci petrece a doua zi de Paste in casa Mireasa

14:51, 02.05.2024 - De Sarbatoare, echipa Mireasa le-a pregatit telespectatorilor o editie speciala a reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurentii aflati in cursa pentru marele premiu in valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregatiri pentru sarbatorile pascale, pe care le vor petrece impreuna in casa.…

Cat de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poza dupa antrenamentul din sala. Cum arata acum

15:55, 27.04.2024 - Unul dintre foștii concurenți ai emisiunii Mireasa are mare grija de trupul sau. De la apariția sa inițiala pe micul ecran, Cosmin și-a facut remarcata prezența nu doar prin personalitatea sa carismatica, ci și prin transformarea sa fizica spectaculoasa.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Sportivul George Balta a fost parasit de prieteni, dupa ce-a ramas paralizat: „Imi plangeau de mila! N-am nevoie de oamenii aștia, sa nu-i mai vad!”

13:30, 24.03.2024 - In 2006, in timpul unui meci de pregatire, la doar 20 de ani, rugby-stul George Balta a suferit un grav accident pe teren și a ramas paralizat de la gat in jos. Astazi, dupa 18 ani de munca și de mii de ore de recuperare, sportivul iși mișca mainile, dar se deplaseaza intr-un scaun cu rotile. Emisiunea…

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Antonio Anghel de la Mireasa și-a schimbat look-ul! Cum arata acum caștigatorul sezonului 7, dupa transformare / FOTO

10:50, 19.02.2024 - Antonio Anghel de la Mireasa le-a pregatit o surpriza uriașa fanilor sai! Caștigatorul sezonului 7 și-a schimbat look-ul, iar acum arata complet diferit. Fostul concurent s-a afișat alaturi de soția lui, Maria Anghel, și le-a aratat tuturor prin ce transformare a trecut.

Peste 13.000 de angajați au parasit Ministerul Apararii in ultimii doi ani

17:50, 15.02.2024 - Aproape 13.000 de angajați au plecat din Ministerul Apararii de la inceputul lui 2022 pana in prezent. Instituția are un deficit de angajați de zeci de procente, deși, susțin surse din sistem, cel puțin in 2023, angajarile au fost mai numeroase decat plecarile. Razvan, salariu de 1.111 de lei Citește…


Ce parere ai despre aceasta stire?