Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât costă Revelionul la localurile din Timișoara

Publicat:

Localurile din Timișoara au lansat deja in spațiul public ofertele pentru noaptea de revelion. Meniurile propuse sunt variate, de la preparatele clasice la cele moderne iar programul artistic variaza de la atmosfera intreținuta de DJ la adevarate recitaluri susținute live de artiști mai mult sau mai puain cunoscuți. Prețurile pleaca de la 200 de lei de persoana și au o medie de 400 de le la majoritatea localurilor, excepție facand petrecerea de la din centrul orașului care a afișat un preț de 949 de lei pentru un loc in sala la petrecerea de anul nou. Iata, spre exemplificare,…

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cozonacul, desertul de lux pentru romani. Prețul unui kilogram costa și 120 de lei

10:35, 03.05.2024 - Cozonacul a ajuns sa fie un desert de lux in acest an. Prețurile incep de la 40 de lei și urca pana la 120 de lei, in bacaniile de specialitate. Sunt mai scumpi in medie cu 10% fața de anul trecut, asta din cauza costurilor ridicate la zahar și ciocolata, spun patiserii.

Cat costa un plin de benzina inainte de Paște. Scumpiri la pompe

14:51, 29.04.2024 - Cat costa un litru de benzina pe 29 aprilie 2024Intr-un exemplu concret dintr-o benzinarie din București, benzina standard este vanduta cu 7,49 lei pe litru, in timp ce motorina standard costa 7,45 lei pe litru. Aceasta inversare a prețurilor marcheaza o schimbare semnificativa fața de situația de acum…

Cat costa minivacanța de 1 Mai-Paște pe Valea Prahovei sau in stațiunea Padina-Peștera

07:06, 20.04.2024 - In scurt timp incepe minivacanța de 1 Mai-Paște (5 mai 2024), prilej de relaxare și calatorii. Doua populare destinații sunt Valea Prahovei și stațiunea Padina-Peștera (Dambovița). Ofertele de cazare sunt multiple și variate.

Cat te costa 5 nopți in Poiana Brașov in vacanța de Paște. Prețurile nu sunt pentru oricine

14:55, 19.04.2024 - Mai sunt doua saptamani pana ce romanii vor sarbatori Paștele, așa ca hotelierii din Poiana Brașov se pregatesc intens pentru sarbatorile pascale. Va fi una dintre cele mai aglomerate perioade din an, ținand ca romanii se vor bucura anul acesta de o minivacanța de 6 zile, intre 1 Mai și Paște. Cat trebuie…

Cat costa iepurașii de ciocolata in Lidl Romania. Prețurile au luat razna inainte de Paște 2024

23:15, 27.03.2024 - Se apropie Paștele și deja ne pregatim pentru marea sarbatoare. Ca de obicei, prețurile au luat-o razna in ultima perioada, motiv pentru care ar trebui sa ne așteptam la o explozie cu cateva zile inainte de Inviere. Chiar și acum, dulciurile au inceput sa se scumpeasca, mai ales iepurașii de ciocolata…

Cat costa un buchet de lalele in piețele din Romania. Prețurile s-au majorat inainte de 1 martie

08:25, 28.02.2024 - Prețul florilor a crescut in Romania, mai ales inainte de 1 martie. Printre cele mai vandute flori se afla trandafirii și lalelele, iar cele din urma și-au majorat prețul. Iata cat costa acum un buchet de lalele și cu cat s-au scumpit inainte de 1 martie.

Cat costa o casa in complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali, Alexandra. Preturile nu sunt pentru oricine

09:10, 19.02.2024 - Afacerile lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, merg cat se poate de bine. Inca din perioada pandemiei, Becali a reușit sa dezvolte noi proiecte imobiliare, dar de care astazi se ocupa fiica sa, Alexandra și soțu acesteia.

Cluj-Napoca vs Timișoara in imobiliare: „Dezvoltatorii timișoreni ofteaza uitandu-se spre Cluj-Napoca/ Cumparatorii clujeni pot doar visa sa obțina prețurile din Timișoara”

14:10, 15.02.2024 - Continue reading Cluj-Napoca vs Timișoara in imobiliare: „Dezvoltatorii timișoreni ofteaza uitandu-se spre Cluj-Napoca/ Cumparatorii clujeni pot doar visa sa obțina prețurile din Timișoara” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?