Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Casă de piatră”! Fanii au luat foc după ce Roxana Dobre și Florin Salam s-au fotografiat semnând la cununia civilă

Publicat:

Fanii lui și au au fost in delir atunci cand partenera lui a publicat o fotografie de la starea civila. Cu toții s-au gandit ca s-au casatorit, insa realitatea a fost cu totul alta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum a decurs cununia civila a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cei doi vor organiza nunta peste o luna: „M-a bușit plansul”

12:00, 07.05.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție in urma cu o luna. Cei doi au avut parte de momente emoționante cand au trebuit sa rosteasca cel mai important „Da” din viața lor, deși nu se așteptau la acest lucru. Curand vor avea și cununia religioasa, precum și petrecerea intr-un loc exclusivist.

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Roxana Dobre iese in evidența și cand merge la restaurant! Florin Salam se poate mandri cu partenera sa de viața / PAPARAZZI

23:05, 24.04.2024 - Florin Salam are toate motivele sa fie mandru de soția sa, Roxana Dobre. Partenera de viața a menlistului este o mama dedicata creșterii copiilor, este frumoasa și il susține pe acesta la fiecare pas. Iata ipostazele in care a fost surprinsa de paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro.

Jador și Oana Ciocan se pregatesc de nunta: „O sa cante...”. Artistul s-a scapat și a spus ca au facut cununia civila

16:10, 24.04.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Jador și Oana Ciocan se pregatesc de nunta! Artistul s-a scapat și a spus ca au facut cununia civila. Cei doi indragostiți au planuri mari de viitor impreuna și abia așteapta sa se bucure de timpul pe care il au unul langa celalalt. Cantarețul de manele…

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus actele pentru cununia civila. Cei doi se vor casatori in luna iunie: „Fiecare pas...”

14:55, 27.03.2024 - A fost o zi extrem de speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman și asta pentru ca au depus actele pentru cununia civila. Cei doi indragostiți se vor casatori in luna iunie a acestui an. Iata ce a transmis actrița prin intermediul rețelelor de socializare!

Anca Țurcașiu a fotografiat-o pe Loredana Groza fara filtre. Detaliul uluitor pe care fanii l-au remarcat la artista

08:55, 27.03.2024 - Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu Loredana Groza pe social media fara niciun filtru, iar fanii au fost uimiți cand au vazut cum arata fara artificiile de infrumusețare de pe rețelele de socializare. Detaliul uluitor pe care internauții l-au remarcat la celebra artista! Cum arata Loredana Groza…

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?