Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnea viitorului. Prima friptură de vită artificială a fost produsă în Israel

Publicat:

Carnea viitorului este produsa in laborator nu mai vine de la abator. O firma din Israel pretinde ca a produs prima friptura de vita artificiala. Fasiile au fost crescute in laborator, din celule recoltate de la animale vii, fara a le face rau si fara a polua mediul inconjurator.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Emanuel Oprea: carnea de pasare produsa in Romania este sigura pentru consum

14:05, 15.04.2024 - Carnea de pui este printre cele mai utilizate de catre romani, mai ales de catre cei care țin regim, iar producatorii romani dau asigurari ca este conforma și sanatoasa pentru consum. Pentru a evita transmiterea bolilor, pasarilor bolnave li se administreaza tratamente cu antibiotice prescrise de medicii…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

De ce n-ar produce Romania carne de porc in laborator? Debușeu pentru cerealele autohtone

07:20, 13.03.2024 - S-a gasit soluția pentru una dintre cele mai mari probleme ale agribusiness-ului de la noi: de ce nu ar produce Romania carne de porc sau de vita in laborator, așa cum fac și alte nații, folosind aminoacizii din cereale, care oricum iau calea strainatații și inca la prețuri mici. Nu de alta, dar, in…

Carnea viitorului: capra cu gust de vaca, noua rasa creata in Dobrogea „Are savoarea vacuței fragede, abia aștept s-o incerc”

06:50, 15.02.2024 - Bocarp, rasa creata pentru carne de catre cercetatorii dobrogeni, prin incrucișarea țapului african cu capra autohtona, ar putea deveni o alternativa mai ieftina, mai savuroasa și mai sanatoasa pentru romani, dupa cum susțin la unison nutriționiștii și bucatarii


Ce parere ai despre aceasta stire?