Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnea roşie ar trebui asociată cu şampania şi nu vinul roşu, potrivit bucătarilor de top

Publicat:

Atunci când vine vorba de carne rosie - vita în special - cei mai multi oameni sunt de neclintit în ceea ce priveste asocierea cu vin rosu.

Acest lucru s-ar putea schimba: bucatarii de top sunt de parere ca vinul rosu ar trebui înlocuit cu sampania. Chiar daca de obicei este bauta ca un aperitiv, bucatarii de top din Europa sunt de acord ca un pahar de sampanie completeaza o friptura clasica la fel de bine ca vinul rosu.

Majoritatea oamenilor nu realizeaza faptul ca sampania este mult mai versatila ca vin pentru mâncare decât orice alt vin.…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: 'Gata cu vorba! Acum la treaba!'

16:36, 30.04.2024 - Clubul CFR Cluj a anuntat, marti, revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnica a echipei. “Tehnicianul care a contribuit decisiv la castigarea ultimelor noastre cinci titluri consecutive de campioana, dar si a numeroaselor rezultate remarcabile in Europa, se intoarce acasa

Grecia, prima țara din UE care a anunțat aceasta interdicție. Despre ce este vorba

00:40, 18.04.2024 - Grecia va interzice pescuitul de adincime in zonele protejate. Prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis a anunțat interzicerea pescuitului cu traule de adincime in ariile marine protejate ale țarii, prima masura de acest fel din Europa. Mitsotakis a anunțat ca Atena va interzice pescuitul cu traule de adincime…

Tranq dope sau drogul „zombi” a ajuns pe pietele din Europa. Substanta care mananca, pur si simplu, carnea

18:35, 10.04.2024 - Un drog mortal, extrem de periculos, care mananca, pur si simplu, carnea și care a provocat o criza de sanatate in SUA, a ajuns pe pietele din Europa. In Marea Britanie, de exemplu, a provocat deja cel puțin 11 decese.

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Cum se poate reduce consumul de carburant prin stilul de conducere

20:05, 16.03.2024 - Consumul de carburant poate fi redus prin adoptarea unui stil de conducere adecvat, spun specialiștii. Economia poate ajunge chiar și la 50%. Cel mai important lucru la mașinile cu cutie de viteze manuala este sa folosiți treapta de viteza cea mai larga. Astfel, este indicat sa va aflați in treapta…

„Limba germana. Simplu și eficient” dupa 20 de ani

01:40, 25.02.2024 - La Editura Polirom a aparut recent ediția a 18-a, revizuita și adaugita, a cursului „Limba germana. Simplu și eficient” de Orlando Balaș. Volumul (408 pagini, format mare) apare intr-o versiune mult diferita fața de cele anterioare. Majoritatea textelor au fost schimbate, deoarece insași realitatea…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…

Muncim mult in Romania? Nici vorba, doar traim cu impresia asta. Avem de fapt cea mai scurta viața profesionala din UE

13:45, 10.02.2024 - „Durata vieții profesionale in Romania este undeva la 31 de ani pe statisticile Comisiei Europene, cea mai mica din Europa. Sigur, media ascunde multe, adica aceasta media e facuta din cei care muncesc și la peste 65 de ani sau 70 de ani dar și din cei care se pensioneaza la o varsta aproape rușinoasa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?