Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carne de miel pentru friptură, drob sau ciorbe – cum o prepari corect și câteva rețete delicioase

Publicat:

Romanii consuma carne de miel de Paște in mod tradițional. Fie ca este vorba despre friptura din pulpa de miel sau drob. Cum alegi o carne de miel buna și cum o pregatești? Exista cateva lucruri la care sa te uiți și cateva secrete atunci cand gatești carne de miel. Cuprins: Despre carnea de miel  Valori nutriționale pentru carnea de miel Carnea de miel crește nivelul colosterolului?  Cum alegi corect carnea de miel pentru friptura Rețete cu carne de miel  Drob de miel  Friptura frageda de miel cu bere Cea mai buna marinata pentru miel  Ciorba de miel  Cotlete de miel cu rozmarin  Despre carnea

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca cu ciocolata, 3 rețete speciale 

11:25, 25.04.2024 - Pasca este nelipsita de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional poate fi reinterpretate intr-o mulțime de feluri. Tot mai des, romanii fac pasca cu ciocolata, adaugand acestui desert o nota cu totul speciala. Pasca este un desert care se face in mod clasic cu branza de vaci, stafide și un aluat…

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Rețete de paste cu orez

11:55, 14.04.2024 - Pastele de orez sunt foarte populare in bucataria asiatica, unde, așa cum știm, și orezul este mancare de baza, chiar mai mult decat la noi. Pastele de orez au o textura aparte și sunt apreciate de foarte mulți gurmanzi din lumea intreaga. Descopera așadar unele dintre cele mai delicioase rețete cu…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?