Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Rădulescu: Nu doresc niciunei fete care se căsătorește să treacă prin asta

Publicat:

Cantareața Carmen Radulescu vorbește despre cea mai grea perioada din viața ei. Concurenta de la ''Te cunosc de undeva'' marturisește ca nu dorește niciunei femei care se casatorește sa treaca prin ce a trecut ea.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca, despre concurența PNL - PSD in teritoriu: 'Nu le-aș numi atacuri'

11:25, 13.05.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni, la sediul central al partidului, ca in opinia sa intre liberali și social-democrați nu au fost, de la inceputul campaniei electorale, „atacuri” in localitațile unde au candidați separați, ci se desfașoara „o competiție” in limite normale.

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Andreea Lozinca, poveste impresionanta de viața. I-a fost amputat un picior, dupa un accident cu scuterul: „Am facut 15 operații” / VIDEO

22:26, 16.04.2024 - Andreea Lozinca are o poveste impresionanta de viața. Concurenta a suferit o amputație de picior, in urma unui accident cu scuterul pe care l-a avut la 16 ani. Jurații au ramas fara cuvinte in fața tinerei care și-a facut apariția in platou.

Maria Hingu de la Survivor Romania 2021 este gravida. Prima imagine cu sarcina fostei sportive

12:15, 06.04.2024 - Maria Hingu, in varsta de 28 de ani, fosta concurenta de la Survivor Romania 2021, este insarcinata pentru prima oara, iar cea care a dezvaluit asta este chiar fosta colega de show, Simona Hapciuc. Aceasta a publicat imaginea pe contul de socializare, alaturi de care a scris un mesaj.Simona Hapciuc,…

Alexia Eram nu a mancat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte fosta concurenta de la America Express. De ce a luat aceasta decizie

18:20, 02.04.2024 - Alexia Eram are multa grija de coropul sau, motiv pentru care merge la sala in mod frecvent și consuma alimente sanatoase. De data aceasta, a ținut post intermitent timp de 36 de ore și a surprins pe toata lumea cu decizia luata.

Copilul de 2 ani din Botoșani pierdut intr-o padure a fost externat. Mama: „Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noi”

14:05, 22.03.2024 - Poveste cu final fericit pentru familia micuțului de doar doi ani din Botoșani, care a fost gasit dupa 25 de ore de cautari. Radu Aryan Mahmood, din comuna botoșaneana Tudora, care a fost dat disparut duminica, 17 martie, va merge cu parinții sai in Anglia.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Declarații de ultima ora pe tema comasarii. Ciolacu: „Doresc maine sa anunț tot calendarul de alegeri”

13:35, 20.02.2024 - Se anunța o ședința decisiva, miercuri, 21 februarie, la nivel de coaliție, in privința alegerilor din acest an. Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune ca iși dorește ca miercuri sa anunțe tot calendarul de alegeri. „Nu este o negociere pe funcții. Sunt doua programe de armonizat. Categoric ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?