Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Brumă, 4 zile pline de adrenalină în Dubai. Iată ce vacanță wow a avut!

Publicat:

, 4 zile pline de adrenalina in Dubai. Iata ce vacanța wow a avut! Vedeta a ales ca destinație Dubai, o destinație pe care a experimentat-o, de aceasta data, altfel, optand pentru activitați pline de adrenalina. Cunoscuta pentru stilul sau de viața activ, a ales ca in Dubai sa experimenteze atracții cat mai dinamice. Chiar daca a stat doar patru zile, vedeta a bifat cateva experiențe memorabile: a mers pentru prima data cu ATV-ul in deșert, conducand cu 50 km/h pe dunele de nisip, a coborat pe un tobogan de sticla la 220 de metri inalțime, deasupra orașului, a facut hiking…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Sore a bifat o noua vacanța. Ce destinație a ales artista de aceasta data: „Este fantastic” / FOTO

12:45, 06.04.2024 - Sore adora sa calatoreasca, așa ca, in ultima perioada, a fost plecata mai mult in vacanța. Dupa ce, la jumatatea lunii martie a fost in Italia, alaturi de noul partener, artista și-a facut, din nou, bagajele și a dat Romania pe o destinație preferata de iubitorii sporturilor de iarna.

O vedeta din online a platit cu viața din cauza unei operații de infrumusețare! Influencerita avea doar 30 de ani

06:45, 28.03.2024 - O vedeta din online a platit cu viața din cauza unei operații de infrumusețare! Influencerita avea doar 30 de aniO vedeta din online a murit dupa ce a facut o operație de infrumusețare. Elena Larrea era cunoscuta mai ales pentru actiunile de salvare a animalelor. De altfel, in multe dintre fotografii…

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Ciorba de babic, noua atracție culinara din meniul localurilor dintr-o cunoscuta destinație turistica din Romania. „Senzaționala”

12:46, 09.03.2024 - Ciorba de burta, de perișoare sau de legume. Fiecare dintre aceste preparate s-ar putea spune ca ar avea „fanii” ei, mai ales in randul celor care nu concep sa treaca o zi fara sa manance o porție de ciorba. Mai nou, in meniul unor localuri pare sa-și faca loc, cel puțin in județul Buzau, un […] The…

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.


Ce parere ai despre aceasta stire?