Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care pot fi semnele și simptomele unui cancer de pancreas

Publicat:

O afecțiune dificil de descoperit la timp, din cauza lipsei simptomelor, este cancerul de pancreas. In cele mai multe cazuri, pacienții sunt diagnosticați cand tumora este deja in stadiu avansat sau a ajuns la alte organe. Despre semnele și tratamentul acestei boli discutam cu dr. Bogdan Marțian, medic primar chirurgie generala.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

DSVSA Alba: Precizari legate de prevenția și protecția impotriva rabiei. Simptomele care apar la animale

11:46, 08.04.2024 - DSVSA Alba: Precizari legate de prevenția și protecția impotriva rabiei. Simptomele care apar la animale DSVSA Alba a transmis luni o serie de precizari legate de prevenția și protecția impotriva rabiei. Reprezentanții instituției spun ca de 5 ani nu s-au mai confruntat cu cazuri de rabie.   Rabia este…

Descoperire importanta a astronomilor: Un curcubeu a fost observat pe o planeta din afara sistemului solar

23:30, 07.04.2024 - Semnele unor misterioase modele asemanatoare curcubeului au fost detectate pe o planeta din afara sistemului solar, au anunțat astronomii, potrivit BBC.Fenomenul, numit efectul de glorie, este adesea observat pe Pamant și a fost descoperit o singura data pe o alta planeta, Venus.

Norovirus: simptome frecvente și tratament! Virusul foarte contagios și raspandit in mod obișnuit prin alimente

18:35, 05.04.2024 - Norovirusul este foarte contagiosInfecția cu norovirus poate provoca debutul brusc de varsaturi severe și diaree. Virusul este foarte contagios și raspandit in mod obișnuit prin alimente sau apa contaminate in timpul prepararii sau prin suprafețe contaminate. De asemenea, puteți fi infectat prin contactul…

Metoda prin care șoferii iși pot da seama daca o mașina are kilometri dați inapoi. Semnele evidente ale unei fraude

08:05, 09.03.2024 - Șoferii care achiziționeaza o mașina la mana a doua, trebuie sa verifice daca mașina a avut kilometri dați inapoi pentru a evita eventuale fraude. Care sunt cele mai fiabile metode de a face acest lucru.

Care sunt semnele și simptomele care anunța complicații pulmonare și care este tratamentul

09:01, 05.03.2024 - Pacienții care au trecut printr-o pneumonie au nevoie de monitorizare pentru evitarea complicațiilor. Care sunt semnele și simptomele care anunța complicații pulmonare și care este tratamentul discutam cu dr. Catalina Trifan, medic primar medicina interna.

Fastingul digital – soluția pentru a scapa de dependența de telefon. Care sunt semnele adicției

22:51, 28.02.2024 - Folosim smartphone-ul pentru a face plați, pentru a ne conecta cu oamenii apropiați, pentru cumparaturi, pentru a gasi o rețeta, pentru a citi, iar lista poate continua la nesfarșit. Cei mai mulți dintre noi stau zilnic peste 7 ore cu telefonul in mana, iar asta inseamna dependența.

Cum te infestezi cu paduchi de gene. Simptomele date de acest parazit

10:26, 26.02.2024 - Poate ți se pare imposibil, insa paduchii pot aparea chiar și la nivelul genelor, iar doamnele și domnișoarele care aleg sa pașeasca des in saloanele de infrumusețare pentru extensii de gene, trebuie sa știe ca și ingrijirea lor este extrem de importanta pentru sanatatea voastra și durabilitatea acțiunii…

Apendicita, o afecțiune dificil de diagnosticat, dar ușor de tratat

20:26, 03.02.2024 - Una dintre cele mai frecvente afecțiuni abdominale, apendicita, este cel mai greu de identificat timpuriu la cei mici, comunicarea cu pacientul fiind una dintre principalele cauze. Semnele și simptomele apendicitei la copii includ durere abdominala localizata, greața, varsaturi și alte manifestari.


Ce parere ai despre aceasta stire?