Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este regretul Silvanei Rîciu după moartea mamei sale. Artista, declarații exclusive la Antena Stars: ''Începutul nu a fost ușor”

Publicat:

și-a dorit mereu sa fie artista, iar aceasta dorința a fost și a mamei sale. Din pacate, femeia s-a stins din viața in urma cu mai mulți ani, insa artista are un mare regret. Iata ce a marturisit cantareața in exclusivitate la !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Carmen de la Salciua, declarații exclusive dupa moartea lui Mile Povan. Cei doi erau colegi de breasla: "Era un om bland" / VIDEO

15:21, 28.02.2024 - Mile Povan a murit in cursul zilei de marți, 27 februarie 2024, și a sfașiat sufletele multor persoane. Anunțul tragic al decesului sau a adus tristețe in sufletele multor ascultatori ai muzicii populare, dar și in randul apropiaților. Carmen de la Salciua, una dintre colegele regretatului cantareț,…

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…

Sacrificiul uriaș pe care l-ar face Alexia Eram pentru persoana iubita! La ce ar fi dispusa sa renunțe. Declarații exclusive! /VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Alexia Eram vorbește despre sacrificul uriaș pe care l-ar face de dragul persoanei iubite, dar și despre ce ar face-o sa renunțe la o relație. Ce iși dorește vedeta de la partenerul ei și ce ar fi dispusa sa faca.

Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadourile primite! Declarații exclusive!

23:45, 06.02.2024 - Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadouri. Dupa ce povestea dintre bruneta și Rubi, cea despre care spunea vedeta ca i-a fost iubita, a ajuns la tribunal, lucrurile se complica. Cele doua femei au stat fața in fața.


Ce parere ai despre aceasta stire?