Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cantitatea de gaze achiziționată de România de la Gazprom a crescut cu 740% în 2016

Publicat:

Romania a achiziționat anul trecut de la Gazprom o cantitate de 1,48 miliarde metri cubi de gaze naturale, in creștere cu 740% comparativ cu 2015, a anunțat miercuri grupul rus Gazprom intr-un comunicat de presa, informeaza .

, consumul de gaze naturale rusești în rândul potențialilor utilizatori ai gazoductului a crescut în 2016. "Creșterea cererii de gaze naturale rusești în Europa de Sud-Est, regiune ținta a , arata în mod clar ca acest proiect este bine fundamentat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vicepresedintele GRAMPET Group, Calin Gratian, demis din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori rusi in discutiile privind achizitia societatii Popeci Utilaj Greu / El este acuzat ca ar fi creat o concurenta neloiala

11:00, 18.04.2024 - “GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfa din Romania, anunta ca vicepresedinte grupului de companii, Calin Gratian, a fost demis, joi, 18 aprilie, cu efect imediat, din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori rusi din cadrul companiei Transmasholding in discutiile…

va schimba ‘regulile’ pe continent

11:55, 16.04.2024 - Romania urmareste sa obtina o cota din pachetul de actiuni al Gastrade, consortiul care administreaza FSRU Alexandroupoli. Mai precis, aceasta țara balcanica iși propune sa achiziționeze 10% din capitalul social al companiei care a dezvoltat și va opera noua unitate plutitoare de „primire” a navelor…

Mircea Geoana: „Va fi jale cu atacurile rusești pe dezinformare, pe cibernetic impotriva alegerilor, inclusiv in Romania. La prezidențiale nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi”

12:45, 08.04.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a avertizat ca Rusia va lansa atacuri cibernetice și campanii de dezinformare pentru a perturba alegerile din Europa, inclusiv din Romania, in incercarea de a opri partidele prooccidentale și a aduce la putere forțe…

Rujeola: Copiii mici nevaccinați si femeile insarcinate nevaccinate au cel mai mare risc de complicatii severe

18:40, 01.04.2024 - In legatura cu rujeola, copiii mici nevaccinati si femeile insarcinate nevaccinate prezinta cel mai mare risc de complicatii severe, deoarece aceasta boala reușește sa slabeasca sistemul imunitar, avertizeaza Institutul Național de Sanatate Publica (INSP). Specialiștii INSP reamintește ca rujeola este…

STUDIU: 594.070 RON costa creșterea unui copil nascut in 2024

12:10, 20.03.2024 - Creșterea unui copil e o responsabilitate. In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani, scrie clubulcopiilor.ro . Acest record negativ nu este o anomalie, ci o continuare a declinului demografic accentuat,…

ASA CONS Turda a investit peste 1 milion de euro in panouri fotovoltaice și creșterea…

07:40, 06.03.2024 - Societatea turdeana ASA Cons a investit peste 1 milion de euro in creșterea capacitatii de depozitare și in instalarea unor panouri fotovoltaice. Acest program de investiții a prevazut cresterea cu 30% a capacitatii de depozitare pentru produsele finite si instalarea unei baterii de panouri fotovoltaice…

Boom al livrarilor la domiciliu, chiar și dupa pandemie. Un bucureștean a comandat anul trecut mancare de 27.000 de euro

07:01, 28.02.2024 - Livrarea de mancare este un sector care crește puternic in Romania, chiar daca nu mai este pandemie și lumea nu mai este obligata sa stea acasa. Romanii au descoperit tot mai mult confortul livrarilor acasa sau la munca, iar companiile din domeniu inregistreaza un adevarat boom al activitații. Tazz,…

UPDATE – Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente / Reactia PPC

17:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?